Re: CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
Citat:
katraš kaže:
Nebese, zanimljivo. Al' mi vuče na Havaje, ne mogu si pomoći. Kako će to da izgleda recimo u Alpama? Ode krov prve zime :uredu:
Ovo je prilagođeno našem podneblju, druga dobra stvar je baš ovakav oblik krova, tzv. četvorovodni. Masa kuća je ostala čitava pod udarom zemljotresa zahvaljujući ovakvom krovu, pa smo odlučili da njega uzimamo kao referentan za buduće projekte...
Svanulo neradno subotnje jutro kad ono ding dong,netko na vratima.Kad ono ni manje ni više Tepeš,Vlad Tepeš i njegova bolja 3/4. :a048:Šta je tuje ajd ulazite(greška),šta ćete popiti(ono ljubazno)pa eto ako imaš koje Pan pivo :a055: :a055: :a055: :a055: i tako nekoliko nekoliko puta. :lazy: Ugodan razgovor uz nekoliko mrkih pogleda Tepeša,spominjali sve drage osobe ovog foruma(nekima se sigurno štucalo) :a084:.Stigli neki dijelovi koji idu dalje na transport :a0301: Razmjenili novosti oko Naših vozila i onim malih modela(djeca).Eto i ogladnili ljudi,ponudih neko Slavonsko jelo,gosti malo probali tek toliko da zaprljaju tanjure :whistling: Pa onda red piva naravno bezalkoholnog ,vozi se,da da :fijufiju: Eto i tako bilo zanimljivo uz tog lika koji upravo otišao (pa smijem nešto i napisati)i dalje isti,nepopravljivo veliko dijete,a poznat svima kao Čarli :zloca: I tako od običnog dana ispalo nezaboravno druženje sa dragim prijateljima :a010:
Ajde priznaj šta si mu skinuo sa aut kad si tako radostan. :naughty:
frma imas li kakvu vezu za Hr - BiH granicu? :osmeh:
Citat:
John Doe kaže:
frma imas li kakvu vezu za Hr - BiH granicu? :osmeh:
Hehe,imam,možemo i žirafu prenjeti ako treba :vidiga:
Dođi na pivo i biti će riješeno :naughty:
A šta je sa nosorogom.... :a080:
U ofanzivi sam, nabavljam dijelove, imamo jos samo 145 dana :a0103: Prvo kod limara pa cemo vidjeti dalje sta mi treba pa onda vjerovatno poznata ruta katras - frma - John Doe :osmeh:
Citat:
IDIBREACAJE kaže:
A šta je sa nosorogom.... :a080:
A na dva puta,prvo nos pa rog :a010:
Da, da, našli ste baš ovde mesto za sklapanje kontrabantskih kanala između dve prijateljske zemlje. Da vam... :maul:
Ali uistinu je bilo jučer u subotu ovako: pošto sam se najedao zidanja i sklapanja i brušenja i mešanja i dogovaranja i merenja i...ma rek'o ja mojoj boljoj 3/4 idemo u Slavoniju, preživećemo makar crkli. I odosmo. Dođemo mi lepo sa darovima kod našeg Frme. A sa sobom sam vozio neke delove za onog Petaka, neka limarija i katalozi, a limarija bila upakovana u kartonsku kutiju kao da je celu Četvorku naručivao, pa sam lepo sve povadio i dao Frmi :zloca: da mu ostatak pošalje dalje :zloca:
Ondak kaže Frma: ručak. Ovog puta moram biti ozbiljan: pokazao se kao vrsni kuvar, napravio je takav ćorbanac, da se i danas oblizujem i sav sam slinjav, k'o puž, samo kad se setim. Frma :a0181: to moraš napraviti i za naše izgubljene ovćice kad se sretnemo :uredu:
Posle me terao da pijem napitak od vode i hmelja, davao mi neku tekućinu u kojoj su bile neke travke (pa nisam krava, pobogu, govedo ponekad, al' ovo je prevršilo sve mere) pa onda izvuče i on neke darove za mene u omjeru 1:43 :a0181: pa smo ogovarali sve članove foruma, pa pričali o tome, kako su ljepi, dobri, humorni, pametni, iskusni :zloca: da bi na kraju morao da krenem. Ostale mi kući mačke same, trebalo se.
No, svratili smo i kod rodbine :s25: pa smo krenuli već u sedam navećer. I u pola deset javio sam Frmi da sam već na hmelju iz alkimijske radnje Karlovac, u podalpiji kod Anzel'ca :a049: u ŽMBK-u.
I još jednom, iako je već dosadno: ona Džudžubana koju mi je dao na poklon od one grupe terorističkih manijaka koji su počeli posredno sa revolucijom u arapskim zemljama, pošto su čitali naš forum, ona Džudžubana je nešto fenomenalno. Izvana.
Šta je u njoj, vidjet ćemo...ako dođu što pre...inače...nešto sam sam ovih dana...pa da pijuckam u društvu Džudže...
Citat:
katraš kaže:
Da, da, našli ste baš ovde mesto za sklapanje kontrabantskih kanala između dve prijateljske zemlje. Da vam... :maul:
Ali uistinu je bilo jučer u subotu ovako: pošto sam se najedao zidanja i sklapanja i brušenja i mešanja i dogovaranja i merenja i...ma rek'o ja mojoj boljoj 3/4 idemo u Slavoniju, preživećemo makar crkli. I odosmo. Dođemo mi lepo sa darovima kod našeg Frme. A sa sobom sam vozio neke delove za onog Petaka, neka limarija i katalozi, a limarija bila upakovana u kartonsku kutiju kao da je celu Četvorku naručivao, pa sam lepo sve povadio i dao Frmi :zloca: da mu ostatak pošalje dalje :zloca:
Ondak kaže Frma: ručak. Ovog puta moram biti ozbiljan: pokazao se kao vrsni kuvar, napravio je takav ćorbanac, da se i danas oblizujem i sav sam slinjav, k'o puž, samo kad se setim. Frma :a0181: to moraš napraviti i za naše izgubljene ovćice kad se sretnemo :uredu:
Posle me terao da pijem napitak od vode i hmelja, davao mi neku tekućinu u kojoj su bile neke travke (pa nisam krava, pobogu, govedo ponekad, al' ovo je prevršilo sve mere) pa onda izvuče i on neke darove za mene u omjeru 1:43 :a0181: pa smo ogovarali sve članove foruma, pa pričali o tome, kako su ljepi, dobri, humorni, pametni, iskusni :zloca: da bi na kraju morao da krenem. Ostale mi kući mačke same, trebalo se.
No, svratili smo i kod rodbine :s25: pa smo krenuli već u sedam navećer. I u pola deset javio sam Frmi da sam već na hmelju iz alkimijske radnje Karlovac, u podalpiji kod Anzel'ca :a049: u ŽMBK-u.
I još jednom, iako je već dosadno: ona Džudžubana koju mi je dao na poklon od one grupe terorističkih manijaka koji su počeli posredno sa revolucijom u arapskim zemljama, pošto su čitali naš forum, ona Džudžubana je nešto fenomenalno. Izvana.
Šta je u njoj, vidjet ćemo...ako dođu što pre...inače...nešto sam sam ovih dana...pa da pijuckam u društvu Džudže...
... :a025:
:fijufiju:
:kolce:
Ma takav si...
-"LUDILO"