Re: CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
SRECNO SE VRATIO MATORI IZLAPETISU !!! :a049: :a049: :a055: :too: :a034: E vala si nas lepo nanervirao i nasekirao,au ovo cemo ti naplatiti od sveg srca. :d018: :a055: Kako bilo da bilo,proslo je nek si nam ti ziv i zdrav i nek si se vratio ipak je ovo tvoja kuca. Jednostavno bez tebe ovo je kao ruza bez mirisa,i molio bih te u ime cele ekipe da ubuduce obratis paznju na svoje ponasanje. :c062:Ima nekoga kome si i ti takav kakav si drag i omiljen lik sa sve tvojim manama i vrlinama, pa te molim misli malo o tome!!! :a014: :a0181: E bas lepo, ulepsa mi vece,a da budem iskren nije mi bilo svejedno ovih dana! Sto kazu ljudi sve je dobro kad se dobro svrsi!!! :too:
Ako je meni išta ode jasno... :a0103:
P.S.
Ja bi se izvlačija na senilnost. :whistling:
Kažu da je to sveta bolest. Ništa te ne boli a svaki dan saznaš nešto novo. :a080:
Ooo konacno, taman sam mislio istekla zabrana pre 2 dana, a on se naljutio, mada mi insajederi govorili suprotno...lose prijatelje imas, odaju te za obecano pivo :a010: :whistling: :a0181:
To jeste sacuvano kod mene, ali ja nisam te struke da umem da vratim. Pisi ti dalje normalno, a kroz nedelju dve ce biti sve vraceno i ne beri brigu, umesto da pises do jula, bolje nam spremaj :a055: :a055: :a055: vidi sta nacini ovim ljudima koje zoves "familija" eee :vidbudale:
Malo strpljenja i bice sve vraceno :a055: :a052:
Nego priznaj, jesu te majstori iznervirali :zloca:
Aj' hvala 'urcu na udarcu i tvome povratku međ' otpisane...
Pa ti nisi normalan kad se ložiš na takve provokacije, ajd' sad se izvlači sa majstorima, a lepo sam ti rekao da dođemo kum i ja pa da vidiš šta znači kad neko kaže da ima problema sa majstorima....
Dobro nam se vratio Tepešu, Vlad Tepešu....
Pizdo!
Ajde sad budi frajer pa iz svoje arhive vrati postove jedan po jedan kako su bili.
Do tad :c070:
Povratak otpisanih :osmeh:
E SAD IDI LEPO NA PRETSTAVLJANJE PA SVE IZ POCETKA.... :a058: :a058: :a058: :a058:
Najebao si kada te dovati KV CREW..... :maul: :maul: :maul:
I Nego sta da ces da pises....i pises i pises...i mnogo ce da boli i boli .... :zloca: :zloca: :zloca: :zloca:
Samo vi slobodno udrite po meni, naviko ja...jesu me iznervirali i majstori i "majstori" i mijuastori, ali priznajem, da sam napravio grešku. Ne bi trebalo. Ali onaj dan nikako nisam mogao da skontam neke stvari :fijufiju: , pa sam bio neuljudno bezobrazan :fijufiju: :s25:. Al' znam ja da ću to da plaćam još duugo. Tako mi i treba :uredu:
A sad ako neide da se vrati tekst, ostaje mi u malo slobodnog vremena samo to da kucam...kucam...kucam...tekst, naravno.
Rek'o sam ja svojoj boljoj 3/4 (nemojte me pitati šta je mislila o meni kad sam bio malko u cvetnom stanju prema mesecu i pravio gluposti koje nisam trebao) da je ona moj šečerčić u kocki, a pošto nevolem kocke od šečera ima da je tucam celu noć.
A sad ću da tucam opet po tastaturi.
Izvinjavam se. Zaista. Nije trebalo. Nisam ja takav.
Još sam gori... :a036: :vidbudale: :vidbudale: :vidbudale: :kolce: :a055:
Napisah, da kuckas dalje ako si nesto zanimljivo radio, prethodno ce biti vraceno, ne brini :osmeh:
Bili insajderi. Pa autsajderi. Pa mamlazi. Pa drugoautoljubci. Al' nema veze. Ponekad se desi, da blento k'o ja, malko popizdi i pita se: pa šta ja tu radim? Jel' mi treba ovo? I kad se uzmiriš, pripališ lulu, kažeš sam sebi: TREBA. Zašto? Pa jer poznajem neke odlične dvonožce koji ne gledaju na ništa nego samo na familiju, neki bi krv dali (iskustvo!!!!!) da se sve sredi.
A ja, matori, malo za=bo. Dobro, neću sad o tome, val'da će da se popravi (al' imam ja sve u bekapu, tako da ako zatreba...) al' bila je reć, šta ja trenutno radim.
A moj topic. Zamisli. Mogu da pišem u njemu što mi god na um padne. Pa takav je i naslov. Jer se Carica raduje uz mene. I te kako!
Pa ovako: za=bavam se sa 210 (točno pročitano!!!) godina starom kučom. Zašto? Pa ovako: mi svi matori jarci, puni love k'o Dunav, neznamo šta bi sa parama, pa odlučismo (Serže, nemoj opet da ja, na mi sebe, nego tako je i gotovo) da nabavimo takvo nešto. Prodali imanje od melo veće velićine Vojvođanske njive pa rekli, ajd' da uzmemo nešto staro i fino i lepo i malo, samo za nas dvoje. Mislim, to sam rek'o svojoj boljoj 3/4. Kad ona meni: lako je njima dvojici, al' nas dvoje sami. Pa se zamislih, gled'o ko mutav u slušalicu i kupili krš. Godušte 1800. Po papirima i po svemu ostalom. Ludilo :a080:
Dobro, nije bio krš, kuča je bila sasvim u redu, pripremljena za stanovati u njoj od prve, ali kad meni tu ništa nije bilublizu mojim viđenjem kućice u cveću. I kad si pun k'o Dunav...
Al' ja mator, kakav jesam, 'oću bre pare da trošim. Pa, k'o što rekoh: pun k'o Dunav. Vode...
Smetaju mi prozori. (Novi su, a ja 'oću stare, malene, kakvih nema niko ni u klozetu). Ima novu elektriku, al' nije u crevima (ne svinjetinju mešati molim, nego plastiku) pa 'oću da bude u tim crevutinama, ondak voda: jes' al' kakva? Kod mene je bunar , ne vodovod, pa treba staviti svu filtražu organskih elementarija na stranu, da bi čovek popio čašu vode. Al' meni je to bilo zadnje po po pitanju. Ja hadvao ne konzumišem drugačije nego u cipeli i to samo ako je kiša.
Grijanje po seoskom pitanju, a to su kod nas drva, ne dolazi u obzir, za=b ti to, 'oću centralno, najnovije i najmodernije što evromafija ima. CTC 950. Na ulje. Pa svake sam godine mlađi i jedva čekam, da cepam drva za deset godina (jel'ti tol'ko kontaš da gaziš zemlju?)
Zašto bre Katrašu uradi to?
Pa ovako, blente koji mislite kao unapred: za deset, petnaest godina biće sve eko i oko i nego i golo i šta ja znam, al' lož ulje neće niko da koristi. Jerbo se k'o zagađuje okolina :a036: I pošto neće biti potražnje, bit će cena (šta je to, mislim...) u nuli. A sunce ćete naplaćivati bogme...
Pa sad...
Ova centralna ima da proživi mene, jer je samo garancija na peć 3 decenije. Ako ja doživim 90 i neku... :a036: Za to vreme će sadašnji mladi maltretatori da budu dede, ako im budu deca, ako ih budu imali, rađali unuke. Uh, zakomplicirah. U biti ovo centralno na ulje ima da nas proživi. Većinu.
Pa smo rekli: krov nevalja (još uvek puni para). Ne izgleda baš ono...znaš...ajd, za=b i to. Pa zidovi. Dva u jednom :a080: To u životu nisam video. Al' ima i toga. Sve se rešilo. Mislim, rešava se. Da bude za vas koji dođete u julu do mene nekako sređeno. Ne baš u nulu nego tu negde. Spavat ćete negde, možda u biblioteci, neznam...
Pa onda opet dođe neki đavo koji ispucava matore blente koji su puni para, ajd' da napravimo još jedan poseban ulaz u kuču. Za one, sa juga...da im ne bude severni ulaz :a036:
I to radimo. Mislim, ja, moja velićina, grof Seisenberg, nego zašto bi ja to ovako pis'o? Pa ja sam, mi. Tako je nekad' bilo, al' kako je sad'...šta ja znam, ja ostao tamo. Negde u pozadini, pun love ko pas buva. :a036:
U obnovi 210 godina stare kuče, i trošenju para k'o mamlaz na limunadu. Nikada nemojte to raditi ni u snu! Bolje rušiti pa praviti staro na novi način. Recimo, ja ne koristim molter za gradnju, jer nisam zidar (neki su obećavali neku pomoć :zloca:) nego igram najskuplju igru sa lepljivom penom, koja je ne samo vezivo nego i izolator.
Jes' skuplje, al' je val'da za kusur godina. A imadem dva junca od sinova, pa nek se onda kad ja guznem, prepričavaju ćiji je gen bio jači; Mamin il' moj :vidbudale:
Fotke su... nisu na forumu. Neki prijatelji su dobili, al ovde...možda.
...neznam još...bolje bi bilo da vidite u živo :a049: ...ako dođete i sakupite te =bene pare za 200 litara goriva :a036: Do frenčkurvetine i nazad. Osim ako nije rešo na plin :a036:
Naravno to je do frenčpizdarušije od vašeg grada stanovanja pa nazad. Zamislite, da sam rek'o od rodnog grada.
Znate li vi uopšte, kakvu bi ja tek ondak kilometražu imao? Od Guayaquila, Južna Amerika do Thenaya negde u nekoj Europi... :a036:
Tol'ko za sada a kasnije...neću da pišem detalje, nego samo jednu reč da kažem i to sasvim ozbiljno mislim:
jedini koji sa nešeg foruma sme da me vređa u smislu gradnje i ostalog, jeste onaj napola bradati blento Nebesimrav, koji je radio nešto tako, da mu je Xella Srbija donovala pola para za kuču i još mu besplatno sve uradila. :a036:
Pa, pobogu, pogledajte neki link koji se stavlja u potpis.
Il' mislite, da je to samo za=bancija?