:a0266:
Ma volim ja vas.......SAMO JE MNOGO DOSADNO.....
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=id1at8Nd93E[/flash]
Printable View
:a0266:
Ma volim ja vas.......SAMO JE MNOGO DOSADNO.....
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=id1at8Nd93E[/flash]
Evo majica da privučemo klub Francusko srpskog prijateljstva i Francuze...
napiši nešto na leđima da privuče Francuskinje. :whistling:
"We huck 4 free and GTL" !?
Ja necu da budem prijatelj sa FrancuzimaCitat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
:a010: :a010: :a010: :a010:
Bogami drugari tamo po Francuskoj drzavi svasta moze da nas snadje. :a014: Cisto da budete spremni na razne reakcije,posto u doticnoj zemlji nismo bas dobrodosli i nismo im nesto omiljeni kao narod. :a026: Nekazem da ce tako i biti al svemu mozemo da se nadamo verujte mi,cisto da nebude iznenadjenja,pogotovo mislim na clanove koji nisu imali mogucnost i priliku da ostvaruju druzenja i kontakt sa tim zapadnim nacijama. :siroma: Umnogome su se stvari izmenile u zadnje dve decenije tako da je nazalost slika o nama znatno promenjena u odnosu na predjasnji period,al ajde sad da netupim unapred,mi idemo sa pozitivnim stavom a ono sto je van nase kontrole i nije do nas nece nas opterecivati ! :a055: :kolce:
Prvo, jesi li bio u SLO i CRO? Da li ti je nešto falilo? Da ne pominjem kontekst 90-ih, znate na šta mislim.Citat:
Deki kaže:
Drugo, na koje NAS misliš? Biće, ako bude po sadašnjim najavama, pola kola sa srpskim, a pola sa hrvatskim, bosanskim, hrvatskim, mađarskim i slovenačkim tablicama. Trećina tablica iz EU, a 2 trećine sa brdovitog Balkana. Pet zemalja, a Bog te pita koliko etničkih jedinica. I svi JEDNA EKIPA i govore NAŠILI.
Ne beri brige - ako naša ekipa bude OK ne bi trebalo da bude problema. :too:
Malo sam pobrkao - mislio sam da je neko drugi pa, Deki, ako nisi bio u Brodu i/ili Žužemberku pogledaj temu o tome i kako su se ljudi proveli.
Uh bre Serzinjo ti me bas nisi razumeo, a toga sam se i pribojavao kad sam pisao ovaj post. :a070: Kad se islo Slavonski Brod kao i Zuzemberk islo se kod proverenih prijatelja,u nasu zemlju ma kako god to zvucalo, sa istim mentalitatom. Prica potpuno razlicita od ove u koju ce se boze zdravlja ici,nikakve veze nema jedno sa drugim,potpuno si promasio poentu mojeg komentara. Naravno da nam se nista nece desiti niti ce nas ko dirati ili maltretirati,nego vidim da su strasti dosta uzavrele,sto je lepo i tako i treba da bude. :a049:Veliki optimizam vlada povodom tog puta,velika su ocekivanja nas iz kluba,i to je sve ok. Samo me je bas zbog toga malo strah da iz tih velikih ocekivanja,nedodje do velikog razocarenja,kad se tamo stigne. :a070: Eto na to sam mislio,a ne da ce nas ko sikanirati tamo. Ovo pisem zato sto poznajem taj mentalitet pogotovo mislim na Francuze,imao sam u zadnje dve godine prilike da sa njima saradjujem,pa da se ova nasa mladjarija nerazocara puno,eto cisto dobronamerno da bi bili spremni i na eventualno ignorantski odnos nasih drugara sa zapada!!! Ovo pisem jel sam primetio kakve su reakcije na forumu bile povodom onog drugog skupa gde je ograniceno na 200 vozila. E da nebi bilo takvih i slicnih razocarenja ja sam ovo napisao,jer budite ubedjeni da nam se niko od zapadnih klubova nece bog zna kako obradovati,niti ce taj skup imati i pola emocija kao bilo koji nas,ovde u CRO ili SLO svejedno. :a0181: :too: Eto ja se umorih a ko je razumeo dobro je, ko nije videce i sam o cemu sam pisao,a kao sto rekoh mi cepamo sa pozitivnim stavom i sto je do nas odradicemo za drugo nas bole uvo,u krajnjoj liniji potpuno je i nebitno!!!
Nema Balkana nigdje, ni kad treba praviti pizdarije ni kad se treba druziti :osmeh: Mentalitet je svakako drugaciji od naseg ali sta sad, fer odnos i ne trebamo vise nista :a055:
U pravu si Deki, to jeste činjenica, hladan doček i slično, ali mi neidemo gore zbog njih već zbog R4 i zbog nas, ono po narodski "da nam dupe vidi puta", malo ćemo da se švrćkamo (istina da ćemo za to švrćkanje da pljunemo po 1000€), malo da se zezamo, da vidimo više tu Evropu, da osetimo i tu hladnoću ako treba, da se zabavimo međusobno (nisam na to mislio magarci jedni!), piće, izleti, vožnja, da se malo exponiramo sve zajedno sa našim boljim 3 četvrtinama, da jednu sedmicu, tjedan, nedelju dišemo kao jedan, da vidimo muku i junake, da vidimo francuskinje, i da pokažemo da ni mi nismo za bacanje. A onda se možda ostvari i poneki kontakt pa da pravimo internacionalni skup i kod nas ili 20 godina od prestanka proizvodnje u Novom Mestu.... :fijufiju:Citat:
Deki kaže:
Potpisujem...Citat:
John Doe kaže: