Re: CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
Citat:
IDIBREACAJE kaže:
sve što znam je da Katraš nije baš normalan.. :a024: :a024:
Čim vozi R 4 :vidiga:
Ali svi smo mi takvi..... :a080: :a080:
Jedino mu zameram što je obrisao svoje postove..... :a058: :a058: :a058:
jel to je bila jedina tema na koju nisam mogao da se izlupam :s25: :s25: i jedina tema koju sam čitao iznova i iznova svaki put kada sam hteo da se nasmejem...... :s35: :s35:
KATRAŠ :
PISAĆEŠ TI OVU TEMU PONOVO AKO TREBA ..... :s12: :s12:
AKO NEBUDEŠ TO URADIO SKUPIĆU KV CREW DOĆI ĆEMO DO TEBE I POPITI TI SVE IZ VINSKOG PODRUMA POJESTI SVE IZ FRIŽIDERA I OKOLNIH PRODAVNICA A TI VIDI DALI TI SE TO ISPLATI.... :naughty::naughty: :naughty:
Potpisujem,nego ljudi koje za opicimo za Stavca Vas? :kolce:
Jebem li u čavle... :maul: :maul: :maul:
Nema me malo a vi neka sranža radite... :a0103: :a070:
Iskreno, ovo mi je prvi ''upliv'' na forum poslije nekog vremena i vidim da nesto gaaaadno smrdi. :dry:
Bas me interesira sta je u diru...
Chaaaarliii...?
Eto nam sad problem bez problema,potpuno bezpotrebno i glupo. :s25: Potpuno podrzavam Snejka jer ono sto je u zadnjem postu napisao Katras neprilici ni pubertetliji od sesnaest godina,a kamoli coveku njegovih godina i zivotnog iskustva! :fijufiju: Sta znace onakvi komentari,do juce familija a sad napusavanje i klasican odjeb!!! Ovo dosad kao puj pike nevazi,dosad ste mi bili dragi a sad ga draga "familijo" duvajte,osim vas nekoliko,boga pitaj kojih,koje cu verovatno naduvati kasnije kad mi naidju nove "lutkice"!!! :a0103: I sad ajde da svi kleknemo te da mu izduvamo patku da nas nedaj boze zauvek nenapusti,da nam se vrati!!! :a0181: Pa taj ko ga je iznervirao sa njim neka se i ganja zasto su mu svi drugi krivi,svako od nas ima svoje muke i probleme,verovatno ga je neka muka spopala,al ajde sad ja ove moje drage Crewove da nadojim svojim spolovilom,npr, zato sto mi se vise nedize patka,te cu da ga siljim na vas.Pa da oprzim po vama,ponavljam naprimer, nemoj da me shvatite ozbiljno,naopako!!! Ili po bilo kom na forumu svejedno,nasta bi to licilo. Po meni ovo je druzenje na dobrovoljnoj bazi i svi trebamo da damo neki svoj doprinos da to i potraje,Katras nam je slazem se sa vecinom mozda i najvazniji saraf u ovom druzenju,pun duha,energije,ma genijalac jednom recju. :a0181: :a034: Al onaj Katras kakvog ga svi znamo i kakav nam je potreban,a ne ovo cudoviste kao dvostruka licnost,kao takav braco moja,sto se mene tice daleko mu lepa kuca!!! :d018: :a122: Ovo pisem najjiskrenije pa neka shvati kako ko hoce,i molio bih vas da ako iko moze sa matorim izlapetisom da stupi u kontakt,da pokusa da ga vrati onakvog kakvog smo ga upoznali u suprotnom mnogo smo svi izgubili,nazalost po sve nas ... :a055: :a034:
Citat:
Deki kaže:
Eto nam sad problem bez problema,potpuno bezpotrebno i glupo. :s25: Potpuno podrzavam Snejka jer ono sto je u zadnjem postu napisao Katras neprilici ni pubertetliji od sesnaest godina,a kamoli coveku njegovih godina i zivotnog iskustva! :fijufiju: Sta znace onakvi komentari,do juce familija a sad napusavanje i klasican odjeb!!! Ovo dosad kao puj pike nevazi,dosad ste mi bili dragi a sad ga draga "familijo" duvajte,osim vas nekoliko,boga pitaj kojih,koje cu verovatno naduvati kasnije kad mi naidju nove "lutkice"!!! :a0103: I sad ajde da svi kleknemo te da mu izduvamo patku da nas nedaj boze zauvek nenapusti,da nam se vrati!!! :a0181: Pa taj ko ga je iznervirao sa njim neka se i ganja zasto su mu svi drugi krivi,svako od nas ima svoje muke i probleme,verovatno ga je neka muka spopala,al ajde sad ja ove moje drage Crewove da nadojim svojim spolovilom,npr, zato sto mi se vise nedize patka,te cu da ga siljim na vas.Pa da oprzim po vama,ponavljam naprimer, nemoj da me shvatite ozbiljno,naopako!!! Ili po bilo kom na forumu svejedno,nasta bi to licilo. Po meni ovo je druzenje na dobrovoljnoj bazi i svi trebamo da damo neki svoj doprinos da to i potraje,Katras nam je slazem se sa vecinom mozda i najvazniji saraf u ovom druzenju,pun duha,energije,ma genijalac jednom recju. :a0181: :a034: Al onaj Katras kakvog ga svi znamo i kakav nam je potreban,a ne ovo cudoviste kao dvostruka licnost,kao takav braco moja,sto se mene tice daleko mu lepa kuca!!! :d018: :a122: Ovo pisem najjiskrenije pa neka shvati kako ko hoce,i molio bih vas da ako iko moze sa matorim izlapetisom da stupi u kontakt,da pokusa da ga vrati onakvog kakvog smo ga upoznali u suprotnom mnogo smo svi izgubili,nazalost po sve nas ... :a055: :a034:
:a014: hmmm :a0181: mislim da ni Serž ne bi bolje sročio...
Citat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Citat:
Deki kaže:
:a014: hmmm :a0181: mislim da ni Serž ne bi bolje sročio...
Bi, bi - znam čoveka...
O razmacima posle zareza i zarezima i razmacima uopšte da ne trošimo reči.
Čovek nikad ne zna šta mu priliči u godinama koje nije iskusio. :uredu:
Bezpotrebno je ili bez potrebe ili bespotrebno.
Odjeb - reč zabranjena pravilima foruma.
Bog je velikim slovom.
Nadojiti spolovilom... mislim stvaaarno...
Oko dizanja patke... pa tu obično sestra ide u replici i ja se ne bih tako olako zajebavao s tom tematikom. Ako me razumete.
Ko kaže da većina misli da je Katraš važan šaraf. Drtina jedna matora.
Da mu je lepa kuća daleko - to je tačno.
Izlapetis - treba da se patentira, srpski jezik vapije za novim rečima.
Znam čoveka...
Hm, pametan neki tip,skolovan!?? Neb nije ovaj dzabe bio modelator,vidi se da je momak kapacitet.Nema sta,kapa dole,da ga nema trebalo bi ga izmisliti ! :a036: :a049: :a0181:
Ja bi to razmnožavao po kraktom postupku..
Nego Serž, jel' ti to misliš da je Katraševa kuća lepa, ili misliš da je daleko, mislim stvarno, dogovori se pa reci....Osim ako i tebe ne hebe onaj nemac što em sakriva stvari po kući, em je sad počeo i da ih razbacuje...
Ama , ljudi, šta se primate k'o baba na penziju, pa šalimo se malo. To ja radio neki diplomski za filologe pa dobio ovaj komentar u kompenzaciju. Nemo' da se uvredjavate (sa dj). 'oću i ja malo da budem disidenat, da i ja malo malo žmirim. Sa' će da bude katastrofa - majmun uš'o u tenak. :naughty: :kolce:
Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo
To što vi u KV od vaših 16 komata auta ne umete da sastavite jedan koji prede nego lupa i udara to je druga stvar. Nemo' da se žalite, nismo vam mi krivi.