Re: Prodaja Renault 5 Alpine
pa samo je jedan Turbo a to je verzija od 110konja. Druga verzija je sa 90 konja. Oba imaju 1,400 kubika, napisao sam ovo vec.Ajde sada realno...koliko mogu da trose nasvirani motori:)...i jos stari 20 i nesto godina... :osmeh: :osmeh: :osmeh:-MNOGO!:)
Glupo je ako vec dajes pare za ceo auto da prebacujes motor u 4ku, jer ce 5ca bolje da drzi i da lezi,i sve ce bolje raditi...zato sto je to predvidjeno vec fabricki :osmeh: :osmeh: :osmeh: :osmeh:,a 110 konja u 4ku bez ikakve pripreme(ojacanje karoserije, kocnice, spustanje,itd itd itd) je zaista losa ideja...
Na kraju...ako su oba modela u dobrom stanju ko sto kaze vlasnik...cena je vise nego ok :a0181:
Pa onda ce mo da vidimo sta da radimo. Hvala u svakom slucaju :a0181: :a0181:
nema na cemu. Ako se odlucis da ne uzimas ostavi broj na forumu mozda ce neko drugi biti zainteresovan...
Ma vazi ako nebudem hteo da uzimam ima samo felne da vidim posto su mu
Ljudi sta se desava sa tim alpinama,ja sam pre neki dan isao da gledam jednu,1985 verzija gordini,covek trazi 1500e,sve je fabricki ali jako zapusteno a i kvacilo je gotovo :mahanje:
Sve ih manje ima...retko ćeš naći da neka valja.Koliko sam čuo lamela im prva strada.A cene ne znam koliko se kreću.
Citat:
rele kaže:
Ljudi sta se desava sa tim alpinama,ja sam pre neki dan isao da gledam jednu,1985 verzija gordini,covek trazi 1500e,sve je fabricki ali jako zapusteno a i kvacilo je gotovo :mahanje:
jel ima felne?!ako ima pitaj jel hoce da proda? :uredu:
ima felne ali ako ih proda sta sa peticom :whistling:
Citat:
rele kaže:
ima felne ali ako ih proda sta sa peticom :whistling:
dacemo mu celicne,a da nam proda aluminijumske...recimo.. :uredu:
Aj da ozivim ovu temu juce vidoh kod zelenjaka r5 alpine ne u bas sjajnom stanju sa 1.4 turbo motorom i alpine felnama.Ja bi je uzeo al nisam pri 'vremenu ', a i necu biti u neko skorije vrema tako da ako je neko zainteresovan evo broja
063/817-19-68 :mahanje: