Pa mogao si da ostaviš Stevu sa strane a ti da driftuješ :naughty: kanda neko traži izgovor :a084:
Ovo bi trebalo da može :vidbudale: ali samo na ledu i da pre toga napiše testament :a084:Citat:
NebojsaR4 kaže:
Printable View
Pa mogao si da ostaviš Stevu sa strane a ti da driftuješ :naughty: kanda neko traži izgovor :a084:
Ovo bi trebalo da može :vidbudale: ali samo na ledu i da pre toga napiše testament :a084:Citat:
NebojsaR4 kaže:
Nebojsa sasvim je moguce, veruj mi :smile: , potreban parking, napred Wintera (zbog zaleta) i pozadi TG621 iz 2003. , cemu sumnja? :osmeh:
Osecaj je neponovljiv, a 180 stepeni moze i na kisi sa 30-40 na sat i to bez problema :whistling:
E morace neko mene da ohrabri za te okrete od 180 i 360 stepeni,posto ja ni one od 90 ne smem da uradim,kad god sam probao imao sam osecaj da ce se auto prevrnuti...Isti osecaj sam do nedavno imao i u gradskim busevima kad skrecu pa se nagnu... :a014:
Citat:
drMarty kaže:
A šta nije vam bilo interesantno na sankaju pa ste morali da driftujete?? :a0103: :naughty: :vidiga: :vidiga: :a010: :a084: :a084:
Ко није био има право да се љути :a010: :a036: :a010: :a036: :a010: :a036:
Neljutimo se mi,daleko od toga,samo malo zekimo Belu Zmiju :osmeh: Snejk naravno da može i po suvom i po ledu...Ja sam slučajno uspeo da se okrenem za 180 stepeni na suvom ali ne pod ručnom i pri brzini većoj od 70 km/h :new: :new: zato što mi se zaneo zadnji kraj u krivini :c062:
Aaaa to je ono: ko priznaje, pola mu se dodaje :uredu:Citat:
drMarty kaže:
A da nije:...pola mu se prašta :a014: :whistling: nego davno nisam nekog Rendžerom vuko na sankama :naughty:
E pa taj film nesh skoro da gledash :a036: