-
Ja nikako ne mogu da izboxujem slobodan dan, previse ih je na odmoru , i jbg... A bas mi je zao, nikako taj brod da uhvatim.... Bice dana, bice leta :) Zelim vam dobro zezanje, puno smeha ( a bice garant kad je frikonja tamo ) . A ocekujem jednu svetlo plavu ili zutu majicu :D Hvala :naughty::kuler:
-
Ovako izgleda moja tuzna prica.Auto juce pripremljen za put,sinoc stvari natovarene auto parkirao u dvoriste,jutros ustanem ko iz topa u 3.45 popijem kafu i vec u oko 4.30 krenem da bi izbegao guzve na granici.NIsam presao ni dva kilometra pocne da mi blokira volan pri skretanju u levo.Pritisak odma mi skocio na 200 ,sta cu vratim se do kuce otvorim trap onako po mraku ,nista ne vidim sta je problem.Popizdim nacisto psujem auto i jos stosta jer od puta nema nista.Naravno nisam mogo da zaspim i malo pre odem jos jedanput da pogledam sta se desava po danu i ima sta da vidim,jedan veliki srafciger (a trazim ga vec par dana) potpao pod letvu volana kod gumenog zgloba izvucem ga i probam auto funkcionise normalno.E sad probajte da shvatite moje razocarenje i kolko stvar moze da sjebe ljudska glupost.Grizo bi sam sebe za zadnjicu:s25:.Na zalost mi nije bio sudjen Brod ove godine
-
Eto šta se dešava???? dugo nisam bio na ovom forumu, sad vidjeh da je bio susret u Brodu, da sam znao došao bi sigurno. :oki:
za sledeću godinu piši me na spisak. :oki: