Eto Sawo uzivaj :a049: da ti benzin bude jeftin i da ti mlogo manje trosi :osmeh:
CD. :mahanje:
PS. Zice koje izlaze iz kutije okeni nadole jerbo moze niz zicu uci vlaga :uredu: sicevi su ti CUL!
Printable View
Eto Sawo uzivaj :a049: da ti benzin bude jeftin i da ti mlogo manje trosi :osmeh:
CD. :mahanje:
PS. Zice koje izlaze iz kutije okeni nadole jerbo moze niz zicu uci vlaga :uredu: sicevi su ti CUL!
SAGA O FELNAMA:
posto ih jos nisam namontirao ,bice valjda ovih dana ,uglavnom cenovnik do sada (sto rece jedan ortak danas ,rupa bez dna)
-felne 4000 din
-peskiranje 1200 din
-ispravljanje 4000 din (majmun koji ih je ispravljao je toliko dobro uradio posao da kad sam montirao i balansirao gume bilo je 40gr tegica na jednoj felni :d018:, inace radionica se zove 'Djole' ,nemojte nikada da idete kod tih NEprofesionalaca (posle Cvetkove pijace u Bulevaru),a da isao bih da se bunim ali proslo je dve godine od tada , ustvari ko zna mozda i odem da ih napusim)
-farbanje 3200 (Kod Usranka (Felne 'Danko batajnicki drum') i on je profi odradio posao,posle dve godine stajanja na suvom felna je pocela da se ljusti cim sam je dodirnuo po rubu,no nebitno jednog dana cu ih plastificirati,necu vise da se nerviram)
-gume TIGAR SIGURA 155/70/r13 9467 din ( u cenu uracunati i novi ventili)
e sad dolazi zanimljivi deo,
posto su navodno brezoni bili prekratki felna nije mogla de se prisrafi.Skontamo Maliomladinac i ja pre neko vece da bi mogla da se pritegne srafovima sa konusnom glavom i uspemo da pricvrstimo jedan brezon posto sam toliko navrtki imao.OK.Odem ja juce kod strugara na faxu (masinski fakultet)i baja mi napravi za dz od mojih srafova konusne.Taman pomislih ,to je to , konacno cu da stavim felne ali vrag nikad ne spava.Uglavnom na jednoj felni neki mozak (verovatno prethodni vlasnik)je u jednu rupu nabio nesto kao navrtka zato sto je rupa bila okrnjena.Sledecim pregledom ,koji sam inace mogao da obavim mnogo ranije, je ustanovljeno da su na svim felnama rupe nesto zeznute tako da sam morao kod strugara da pravim biksne (tj kao kontra konus na felni,on je razbusio stare rupe i ubacio te kontra konuse).To zadovoljstvo me je kostalo:
-biksne 1800 din
Otisao danas da pokupim felne kod strugara ,odem do vulkanizera kad navrtka hvata samo dva kruga na navoju tako da moram da izbijem stare brezone i ugradim nove koje moram ovih dana da napravim ako skupim neku kintu.
Znaci cena do sada
TOTAL : - 23667,00 DIN (rsd) :new:
Znam da sam za te pare mogao da uzmem neke polovne Alpine ali ih tada kad sam kupovao ove pre cirka 2,5 godine nije bilo i ove su uletele jeftino(tada sam tako mislio :a058:)
EPILOG:
Mislio sam danas da ih zavrljacim u Dunav ali sam se ipak predomislio i cekacu ,valjda,jos malo dok ih namontiram.
P.S. Izvinjavam se svima sto sam ugusio sa ovolikim postom ,a l ko sto neko rece ovaj forum mi je jedina oaza za sada .
Veliki pozdrav svima! :mahanje:
SAGA SE NASTAVLJA....
Nisam u toku i ne znam o kakvim felnama je reč ali jedna i to nova iz prodavnice i to ofarbana, valjda i premazana nekom zaštitom košta 4000 din, pa mi reci koju reč o tvojim? 4000 din komad ili sve četiri? :a014:
4000din za sve felne
inace ovo su te felne MOMO 5,5j made in Italy
nekad
http://img13.imageshack.us/img13/5782/sany00031.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/san...jpg/1/w640.png
sad
http://img528.imageshack.us/img528/3899/image084.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/i...jpg/1/w480.png
Super izgleda :oki: Ali sveukupna cena :new: Mada je vredelo svaki dinar :a0181:
Evo sada presretanje!!!
Sta si uradio sa starim felnamaja kupujem dve ako su u dobrom stanju.
Sori sto je ovako ali ocajan sam niko nece da ih proda :d018:
Hehe,nece ni on da ih proda! Vec sam ga ja spopao! :osmeh: :mahanje:
Jbg,kad ne ulažeš u auto moraš u felne :s25:
Ispaće sve to kako treba :uredu: Nikad nemoj da računaš koliko te izađe jer uvek ostaneš bez živaca na kraju :a055:
@Sonne Kao sto rece Omladinac stare nisu na prodaju,raspitacu ti se ovih dana pa cu ti posaljem pp ako nesto ima.
@Marty Necu vise da racunam nego sam se bio iznervirao u trenutku :a055:
У љубави нема рачунице мој Савудине :a024: Зато ћеш имати поубаве фелне :too: