Tebi spada jedno crevo koje je u podnozju karba ka motoru na sredini pogledaj to vrati na mesto pa javi :a084: :a084: :a084:
Printable View
Tebi spada jedno crevo koje je u podnozju karba ka motoru na sredini pogledaj to vrati na mesto pa javi :a084: :a084: :a084:
Pogledao sam crevo o koje Pasha priča. NIje ono u pitanju. Dakle Beli Zmaj lepo vergla, ali ništa. Ponovo sam produvao ler diznu i ništa. Možda je ipak raštelovano paljenje. Ali u svakom slučaju moram dazamenim filtere i da očistim karburator.Whitesnake hvala ti za tel.od dr Mikija
Zahvalices mi se kad se vratis od njega, nemoj unapred :a025:
Danas sam ponovo verglao. vergla ko blesav ali nece da upali. Ponovo sam duvao ler diznu i nista. Problem je sto ne mogu da ga odguram do majstora
A jel tebi baca gorivo i varnicu uopšte?
Za početak skini neku svećicu pa proveri varnicu. Ako je nema onda skini kabl što ide od bobine do razvodne kape pa vidi da li tu ima varnice. Ako nema onda promeni bobinu.
Slično uradi i sa gorivom. Skini crevo, ubaci u flašu i zaverglaj. Mlaz goriva treba da bude skoro kao "mali prst".
Ajde to proveri pa ćemo dalje.
E bre Orlando al si zapeo, ti Miki zovi majstora pa ako si na NBG mozda i moze da dodje, a ako nema varnicu onda je verovatno pukla platina, e to ako nikad nisi radio bolje pozovi, a dolazak ti nece naplatiti provereno...
:oki:
e ovako
u nedelju mi je trebao auto. on ne radi.Zvao sam majstora , uzao mi pare, i radi. Kaze da moze da tera, ali da zamenim razvodnu kapu, ruku i jos nesto. Moze i platine( ove nisu lose ali ...).Ja par dana pre toga preoduvao ler diznu. Pasha ga malo nastelovao na Avalu, ma ide ko blesav.
E sad, proso ja desetak km stao. Da upalim opet , ista prica. Gasi se na ler, turiraj na semaforima. Jel moguce dase ler dizna opet zapusila? Da li treba da menjam sve( filter,da cistim reeorvar, da cistim karburator itd)
De bese ima ovih delova ( juzni bulevar?)? Molim da mi neko kaze , ako je ovo dovoljan opis , sta mu je.
Cek jel ti Miki to radio, ako jeste onda ce ti za dz srediti sta sad ne valja...
A ne znam izgleda da je opet ta dizna, jesi gledao filter jer ima kafe u njemu?
Jel ti majstor gledao da li ulazi fals vazduh mada ne bi tako trebalo da manifestuje...
Nemoguce da ti je razvodnik toliko los (koliko meni) jer ipak smo culi taj auto i nema stranih nekih zvukova, a kad je razvodnik los, onda losije pali, radi i nakon "gasenja" i stekce, tj ima ostar zvuk motor...
Tebi je izgleda nesto sa tim dovodom goriva, u Juznom bulevaru, ja mislim da sam negde dao broj, ako nisam sutra cu, ti je filter 150din, ako ti je frka uzecu ti ja, a ja sam kod Kalenic pijace ili da se negde nadjemo u sredu prepodne ako odgovara, filter je 150din :too:
Pogledaj pumpu za gorivo. Tako je mene zezala. Malo radi pa ne radi. Dešavalo se da radi ceo dan super, pa onda da zeza, i tako u krug. Sumnjam na membranu pumpe.