Poslacu ti katalog na mail!
Printable View
Poslacu ti katalog na mail!
Fala tebra :too:
ima li kakvih indicija da su ti grcki delovi bolji?Citat:
Whitesnake kaže:
Ako ne valja sasic imam ja: malo, birth, pirelli, corteco (sto se silena tice) sto se kugli tice imam: birth, mapco, ir, fleannor, itn, moog... sve je stvar toga sta covek zeli ja dok sam kupovao u ttd-u menjao sam ih non stop kada sam presao na sasic odmorio sam se malo mada je to subjektivno misljenje. (btw. momcima u ttd-u svaka cast vraski posao rade za nas cetvorkase)
Sto se silena tice tu postoji jedna druga stvar a to je sraf koji drzi gornju viljusku, on mora da se napravi (ili nabavi novi) jer se vremenom "pojede" i dobije luft pa sileni stradaju veoma brzo. Sto se trapa tice tu jedna stvar vuce drugu dovoljan je i najmanji luft negde pa da sve ode dodjavola zato ja menjam sve odjednom i samo na tako uradjen posao mogu da dam garanciju.
Vidjao sam razne stvari koje ljudi rade npr da zamene po jednu plocicu na svakom tocku! kod mene recimo ne idu nove plocice bez obrade (ili novih) diskova ako postoji i najmanja potreba za tim, ne moze neko da promeni jedan zadnji kocioni cilindar i slicno pa koliko god para izvadio jer mi nemamo abs koji bi regulisao kocenje a radi se sto ti kazesh o glavi. Kad smo vec kod glave koliko je vas promenilo ulje u sistemu za kocenje u skorije vreme? Pitam jer mnogi ljudi voze josh fabricko ulje ko nije neka ne bude lenj nije skupo. itd, itd... odoh debelo u :a0266: i izvinjavam se na tome.
Savet za letvu: pogledaj da li imas one podloske izmedju letve i sasije moraju da vire kod "usiju" na letvi. Postoji i set za remont letve...
Razlika je debelo u ceni, a od ovoga ne moze biti losije. Menjam i ja sve na trapu odjednom i to nije problem. Problem je sto su to ocajni dleovi po cenama kao da su original. I ako neko pati od brenda onda i dalje tvrdi da su dobri, ja sam objektivan, a nas narod je cudo, sto mu das vece njesra to ga vise hvali... :uredu:
Jos nisam video da se pri svakoj zameni plocica obradjuju diskovi, ni u najskupljim servisima nasih reli sampiona, mozda neki od onih majstora filozofa ima sjajan nacin da ti uzme pare.
Da se drzimo teme, treba probati grcke delove, zasto da ne.
p.s. moje ulje za kocnice je nemacke proizvodnje i zamenjeno je pre 15000km :a025:
Ja na blue motion-u menjao letos, pre nekih 7000 km...
Izvinte za :a0266: ,a ali na koliko se menja to kociono ulje,ja poslednji put menjao pre godinu i po,pre 45-50 000km?
:a0266: Vezano za kugle, spone i ostale delove trapa, u Kragujevcu postoji radionica koja radi reparaciju. Vrhunski radi reparaciju. Delovi traju 30-50.000 km. Ukoliko je nekome interesatno mogu potraziti kontakt. Neke delove vec imaju spremne, reparirane. Post express zavrsava sve.
@jdenka
Saradjivao sam sa njima, sve izgleda ok kada stigne ali posto je drug poceo da se bavi reparacijom i posto nabavljaju repromaterijal na istom mestu sumnjam u kvalitet takvog proizvoda. :a014:
Kako god da je ti Djenka pronjuskaj malo i baci adresu na forum. Valja sve isprobati pa kako se pokaze,al neka imamo i tu opciju otvorenu.
Naravno treba sve probati :uredu: samo mi se cini da su plasticne caure koje ugradjuje unutura losijeg kvaliteta (mozda gresim). Odosmo malo u :a0266: ali mogli bi da sakupimo stare spone i kugle pa da se posalju u ime kluba tamo i kada se vrati da se odnese kod majstora pa kada neko menja neka pare idu u klub ili neka ih klub prodaje ko hoce sam da menja :oki: ("ja samo predlazem a vi odlucite") :a036: