a mozete da uzmete na otpadu rucice od tl-a, a onda vam staklorezac izbusi vasa stakla za rucicu.
Printable View
a mozete da uzmete na otpadu rucice od tl-a, a onda vam staklorezac izbusi vasa stakla za rucicu.
Hmmmm sjecam se da sam na ljeto lijepio ovu bravicu na svom Renou sa nekim specijalnim ljepilom za staklo(ne mogu se sjetiti kako se zove) ali znam da je imalo dvije smejse koje su se mjesale :smile: potrazit cu u radnji isto pa cu vam reci kako se zove.
Samo znam da drzi vec 9 mjeseci i nema naznake da ce pustiti a prozor se relativno cesto otvara :uredu:
Ja vec nekoliko puta sam pokusao da lepim onim Loctite lepkom,onaj sto se reklamira na TV.Komentar na to:%^#@$^%TN@VTM@#KTmamuT@#%#$%@#je%&%^bem^%^%#$ :s25: :d018: :a058:
не знам зашто се мучити ако се ком стаклорезца може урадити тако јефтино.
а да нешто питам, мене мало нервира што ми је ретровизор на и онако малој шоферци па ми још више смањује видљивост. Да ли се може причврстити изнад шоферке тамо на средини где је онај шрафић. Да ли је то неко пробао :a014:
Kod mene je tako. SLikacu pa postujem.
kod mene je tako. tacno iznad soferke imas deo od 5-10 cm duplog lima. ja sam zasrafio retrovizor na taj lim. pazi da ne preteras sa busenjem pa da probusis krov.
Zbog tog "buđavog" retrovizora ne vidim ništa pa ko mungos mlatim glavom levo desno i vrat boli...japrob'o da zalepim al' ne ide...
kod mene vec 8 meseci i to na vozacevoj strani drzi dvokomponentni brzi henkelov lepak,,ima dve tubice a i b ,,samo treba dobra priprema povrsina..
Хехехе, значи нисам једини коме смета ретровизор
Nisi, nisi jedini kome smeta... Posebno je zanimljivo kad na autokomandi krenem da masem glavom oko njega. :vidbudale:
Jos je kod mene (nas) neko vec lepio retrovizor, ali zalipio ga je jos malo pa na sred soferke. :fijufiju: