Re: Blue Moonlight by Sonne
Citat:
sawoodean kaže:
Citat:
Sonne kaže:
:a0266: Cuti ti tebi uvalili falsh auto :a084: :a080:
Ali falsh auto koji si CAR :osmeh: ahahahahaha
Ma Sawudine i Sonne dabogda vama fals vazduh na karb produvo :a010:
pu pu pu da ne cuje zlo a ni gremlini :fijufiju:
Sone skonto sam btw sto bi rekli egnelezi sto je tebi doso plav antifriz iako modrica proizvodi samo zeleni. Pa zato sto su ga napravili specijalno za tvoj auto i stil voznje. Znaci to se zove "gordini plav antifriz" samo mu jos dvije bjele crte fale :fijufiju:
Pasha... znam da mu je krajnje vrijeme...iliti nevrijeme... al nema ga jos uvijek :a045: a i vala mozda mu je bolje da ceka proljece bolje da vagena pojede so nego njega :uredu:
Do malo pre mi auto stajao izmedju dva policijska pod upaljenim rotacijama tek se sada vratih kuci :a0103: jadan Moonlight navukao je traumu :d018: posle sam ga castio josh jednom F&F voznjom da se malo oporavi.
Btw. sinoc sam namontirao pojaseve koji su simbioza pojaseva Xantie II i R4 TL :a034:
Koliko bi kazna na kraju? :a080:
:lazy: nije bilo kazne :a055:
:kolce: :a055: :kolce: :a055:
:too:
Kolko si potplatio :naughty:
Izvinjavam se na :a0266: al sinoc sam se ismijo policajcima ko nikad. Zaustavljaju me trazi lik vozacku saobracajnu...evo izvolite. Pita on mene jel sve uredu sa autom jel ispravno reko jeste. Pita jel regularno registrovano,reko jeste. Pita jesil sta pio reko ni kapi. Kaze on sretan put. I ja nako saltam u prvu i idem i nakon dva metra se odvalim smijat jedva sam u drugu prebacio. Jok jarane reci cu ti pa znas kako je nije bas regularan prekucavo sam broj sasije, a znas nije bas ni ispravan vuce mi malo na desno i ne radi mi rucna i karb mi je zaprljan i tocak mi je lijevi cetri puta danas otpado, i drmno sam malopre tri cetri piva. :a050: Mislim dje ce me to pitat jesam li pio :a050: :a050:
:a055:
Je li sve ok? Koliko vidim R4 je u kanalu?
Jesi ti dobro? Nista se ne vidi, ali zakljucujem kao i John zbog obrisa trave na tablici...
Ako si ti ziv zdrav i citav, cetvorki ce biti jos..Ne daj se :a055: