Ugodno proveden dan sa novom ljubavi.
Kavica, šetnjica, divota.
Romantika kao na početku veze.
16 again :osmeh:
Printable View
Ugodno proveden dan sa novom ljubavi.
Kavica, šetnjica, divota.
Romantika kao na početku veze.
16 again :osmeh:
Kao prvo... Ja sam sjeo prvi put u Katru iz super stabilne i preradene Fiat Crome koja je bila spustena sa tvornicki niskim i tvrdim oprugama i sportskim amortizerima plus jaca balans stanga i sve ostalo sto ide uz ovjes... Reci cu ti samo da mi je trebalo punih mjesec dana ( I TO DOSLOVCE!!!) za prvo preticanje (I TO NA ZAOBILAZNICI!!!) a u zavoj preko 80km/h nisam ulazio jos narednih mjesec dana iz straha da se ne prevrnem. :fijufiju: :fijufiju: :a050: :a050:Citat:
katraš kaže:
Kao drugo... Katra dobro prolazi u frontalnim udarima i udarcima sprijeda sprijeda/iskosa dok udar preuzima sasija. Za bocni udar je kaos, uostalom kao i svaki drugi auto. Jedina je bedara sto nemas mjesta u kabini pa udaras glavom u stokove, krov ili sajbu.
Ali... Puuu-puuu-puuu... Daleko kuca bila...
Bas su mi simpaticna ta majusna slovenska mjestasca... Katras, volio bi na jedno druzenje do tebe kad uhvatim vremena... :a055: :a055:
Lepo proveden dan,svaka csat,da ih bude sto vise! :a025:
.
.
.
.
Prvo da kazem da mi nije dobro :a070: A sad dalje, nesto se ne slazu forum i www.imageshack.us pa probaj na nekom drugom photo servisu da postavis slike, ja inace koristim www.photobucket.com a imas mnogo drugih.
A ovo sto pise Alfa Romeo, e pa o tome sam vam pricao :smile: R4 je spasio Alfa Romeo od propasti :smile:
Zelim ovog 4x4 :a0181: Jel ima mail od tog covjeka? Jel ima novu sasiju za prodati?
I ja pitam za sasiju....koliko para je to...i koliko je ovaj TL 79 :too: :too: :too:
Meni nije dobro :a070: :new: ovaj 4x4 :a080: da kojim slucajem nema samo menjac i ostale delove za 4x4, to valjda moze da se uveze pa da se prepravi obican r4 :a014: