Odg: Gde sipate benzin/plin u R4?
Ne valja zbog multi ventila. Hoće da se pokvari a košta oko 60 jura.
@Driver
Nisi nikada vozio na gas, zato imaš takvo mišljenje. Slično sam i ja razmišljao pre nekih 5-6 godina.
Ali čovek se lako navikne na bolje.
Pa ne bi skoro dve trećine Italijana vozilo na gas da ne valja.
:fijufiju:
danas mlogo vozih pa se umorih.oprosti.mlogo dzabe.a da plin jos kosta kolika mu je realna cena bilo bi zalosno!!
Citat:
Orlando kaže:
Ne valja zbog multi ventila. Hoće da se pokvari a košta oko 60 jura.
@Driver
Nisi nikada vozio na gas, zato imaš takvo mišljenje. Slično sam i ja razmišljao pre nekih 5-6 godina.
Ali čovek se lako navikne na bolje.
Pa ne bi skoro dve trećine Italijana vozilo na gas da ne valja.
zabari su zabari.al plin je stvarno cudo.Sad kad se setim da sam 2 meseca vozio na benzin...mogao sam dupllo da predjem km :a045: :a045:
Ako je verovati nekim pričama koje sam čuo, litar plina je ni 10 dinara. Za tu cenu bih ostavljao auto da radi 24 časa. :laugh:
Ne volim da ubeđujem i ne volim da me ubeđuju volim sve da probam ko majmunče ,eto i plin sam probao i kažem :too: :lazy:
:too:
a to bi onda bila greota.za sutra bi nam trebalo mozda 150 din.i to da ima onako bahato.al da ne preterujemo!dobro je i ovako.A u CG 0.6eura.e to je bezobrazno!!!!
Pa 2006 bilo 0.47 jura. LOPOVIIIII.
a nije neki plin.I naplacuju vazduh!!!Roksped pumpa. :fijufiju: :fijufiju:
boles!
Rafinerijska cena TNG-a 22,32 dinara. Ne znam koliko je uvozni
Ne znam za rafinerisku cenu, ali znam da je u B. Bašti do Januara na do tada jedinoj punionici "Autocentar" TNG bio [glow=red,2,300]41,9 din/l[/glow] :new: , a kad je otvorena druga punionica "MIF" vrlo brzo su ga spustili na [glow=red,2,300]28,9 din/l [/glow] :a0181:. Konkurencija je čudo! Čuo sam da je onaj prvi :siroma: sad još oborio cenu, ali nisam proverio koliko jer iz principa idem kod ovog drugog. A i plin mu je dobar. :too:
Benzin - jel' se to maže na hleb? :c062:
:mahanje: