Za Vinteru znam da je dobra, pošto je kum ima na kolima, a on ne izbegava rupe. :fijufiju:
Printable View
Za Vinteru znam da je dobra, pošto je kum ima na kolima, a on ne izbegava rupe. :fijufiju:
pa dobro zimske gume su veceg preseka pa su i manje osetljive na rupe od letnjih koje su nizeg profila :mahanje:
Moja iskustva sa Tigar gumama su pozitivna. Imao sam TG635 i prešao oko 50000km sa njima i ništa im nije bili. Mogle su još da guraju, al sam prodao auto. I ove Vintere su se dobro držale dok je bila zima, ali kako su temperature porasle, počele su brzo da se troše.
Performanse guma se mogu razlikovati cak i kod iste gume od istog proizvodjaca samo zbog razlicitih dimenzija.Citat:
Orlando kaže:
Sava je dio GoodYear grupacije i Sava gume se vise i ne proizvode u Sloveniji tako da...Citat:
rele kaže:
U potpunosti se slažem, mada i dalje mislim da je Vintera bolja solucija.Citat:
John Doe kaže:
A i Tigar je u sastavu Michelina, tako da je kvalitet tu.
na savinim gumama koje se prodaju kod nas pise made in poland,moja iskustva su iz visegodisnje prakse kao vozacai barem 500000km predjenih putnickim vozilima :mahanje:
500000, svaka čast. :a0181: :a0181: Ja sam tek pregurao 200000.
Moram i ja da pohvalim winteru. Te gume imam skoro godinu dana. . .i uskoro ću da ih zamenim. 30.000+km sam prevalio sa njima. A najviše sam se leti vozio, išao na more :fijufiju:
I troši se malo više leti, ali 30Mm je 30Mm.
zanima me koja je standardna guma za rendzu....posto takve hocu da mu kupim....a cuo sam ( ne znam da li je istina ) da sto su mu sire gume to je nestabilniji ( malo mi nelogicno deluje :fijufiju: ) jel to istina
Standardne su 135/R13 i 145/R13.
Evo i jedne fine tabelice...