Rendžoslav Frikipaldi, hehehe :uredu: :uredu:
Printable View
Rendžoslav Frikipaldi, hehehe :uredu: :uredu:
frik frik hura... frik frik hura ...frik frik huraaaa! ma svima nam je drago što naš Friki Lauda ima svojeg Pucka ali daj nam neke slike da se još više obradujem,jest da ja znam skoro pa sve o Pucku jer naš Friki Lauda nije samo vješt na tipkovnici,zna mi on i bateriju na mobitelu isprazniti,on je čovijek od 1000 riječi al nebih volio s njim završiti u zatvoru jer bi i nakon 20god robijanja na rastanku rekao "ej bazenđija,samo još nešto da ti kažem..." pa zato daj te slike da ih komentiramo jer mi nije jasna ta boja "bijele kave",jel to sa više mlijeka? smeđi šećer? u velikoj šalici? ...a nije bilo od jabuke?
Ma samo ti njega registriraj pa da zapalimo na okupljanje ili nek nas kolege skupljaju po kafanama kad se zarakijamo sa one strane granice :vidiga:
ček ček malo,a nisi li ti ono rekao da bi dao bubreg i guzice za dobru četvorku? I,jel dobra četvorka a? Sjedni ispričaj nam...ah da,ne možeš sjediti ha ha ha :a084:
dosta šale,čestitke Friki Laudi :a055: na obnovljenom voznom parku,nek te služi još 100 godina a ja ga na servise vozio :a080:
Sa malim zakasnjenjem cestitam :a034: Neka te dobro sluzi :osmeh: Ako moze jedan krug na Grobniku, za mene :a080:
CD. :mahanje:
To BibaZoki ...Hvala kako svima - tako i tebi... A za Grobnik... Dooobra ti je ideja... :lazy: :lazy: :lazy:
A ti, nevjernice jedan, bazenđijski... :maul: :maul:
Dosadujem preko foruma... :s12: :s12: Gnjavim te preko telefona... :s12: :s12: Vjerojatno ti ni kornjace ne valjaju... :s12: :s12: Sad ces jos i reci da ni poklon ne znam posteno zamotati... :whistling: :whistling: :whistling:
Evo, toliko si me iznervirao da cu postati samo jednu fotkicu... :a010: :a010: :a010:
http://img17.imageshack.us/img17/5866/pucko.th.jpg
Ma sala naravno... :osmeh: :osmeh: Volim ja Deju... Toliko ga neopisivo volim da je to milina... Ja bi za njega BEZ razmisljanja skocio iz vatre u vodu... Ili bazen... Ili njegovo dvoriste - tu i tamo... :laugh: :a050: :a084: :a084: :vidiga: :vidiga:
Taman sam imao baterije na aparatu za jedno okidanje... ostale nove sam stavio puniti. Sutra idemo na Risnjak pa se naoruzavamo sa baterijama.
Volio bi da i Pucko ide, ali... Bit ce planina, bez brige... :a025:
Čokanj bi voleo krug na "Grobniku" Zoki bi okrenuo barem dva "đira" na ONIM Prelukama, i to sa MV-Augustom (Giacomo Agostini-jevim), mada zna da je to sada teško nemoguće. O mladosti, mladosti moja... :a045:
Pucko je lep. No more comment! A da! A zašto Pucko, ako nije tajna ili ja nisam pročitao?
:a080: Skroz dobar :s35: u koju boju ces da ga farbas :c062: :a036:
Dobar dobar :smile:
Nego spominjete Grobnik, bilo bi kul organizovati jedan R4 track day :smile:
TOOOOOO :a080: Ova ideja ti je Super :a025: Da oderem Zzzokia :naughty:Citat:
John Doe kaže:
CD. :mahanje:
Trebalo bi poraditi na tome jer pratim par foruma pa vidim da se svako malo organizuje track day, iznajmimo stazu na par sati i da vidimo kako idemo na pravoj stazi. Nije nesto ni skupo :smile:
Vjerovali ili ne... Evo bas sam danas pomislio na to... :a0103: :a0103: Maaajke mi, pas bio ako lazem... :osmeh: :a080: :a080:
Bili smo cura i ja na Risnjaku... Upravo smo stigli sa PRVOG SNIJEGA!!!! :a049: I bas kad sam gledao Grobnicko polje, onako sa ''visoka'' palo mi na pamet... :a025: :a025: :a0181: :a0181:
Inace... Sorry sto sam ''pomijesao'' CD-a i Zokia... :c062: :c062: Isprike obojici... :a055: :a055: