Ja koliko se razumem nema Izraelske 5ice ali ima Iranske :mahanje:
Printable View
Ja koliko se razumem nema Izraelske 5ice ali ima Iranske :mahanje:
Iranske, Iranske.. :oki: Secham ih se ja. Lako si mogao da ih prepoznash i mislim da je bio ku...n kvalitet. Jedan moj kolega je imao i secham se da je kukao da stalno neshto ne valja. :d018:
Ma beda oid kola. Ali stvarno.
Ma da, Iranske. :vidbudale: I zvala se "Seipa". :a014: Imao moj zet :siroma: i ja mu je farbao :siroma: . Bio je to prilično tužan pokušaj Iranske auto industrije. :siroma: Mogu da zamislim kako će izgledati njihova atomska bomba, ako je naprave. :fijufiju:
Ma ovaj je imao Reno znak i Reanult 5 TL pozadi. I na volanu je bio Reno znak.
Mirko evo ovaj ima menjac gore mogu da se kladim...
http://www.delest.nl/media/img/DCP_7778.JPG
Samo do javim u vezi kocnica, posto je bilo zainteresovanih :smile: , sve je sredjeno. Kada je bio dotezan prekidac za stop svetlo pedala je stisnuta 1.5-2 mm i to je u glavnom kocionom blokiralo povratni vod za ulje, znaci kad stisnes on koci ali kad pustis on ne oslobodi sav pritisak. Lako se resava na sipci koja ide od pedale do gl. kocionog, tj ona se malo popusti i sve je OK. Probajte pa javite. :a034:
Значи ипшак је био главни :a080: Хвала на информацији драго ми је да сте решили проблем :osmeh:
Cao, ja sam te zvao u vezi ovog problema. E sada probao sam, ali nije do toga. Kod mene je R5 campus, i to mi se desava kad se zagreju kocnice (Blokiraju prednji tockovi). Kad je hladan auto sve radi kako treba, ali sto se vise zagreje i koci, to mi i vise stvara probleme, tj toliko pocne da koci da diskovi pocnu da se puse.Citat:
kole kaže:
Skroz sam odvoio glavni kocioni od serva i dalje su tockovi blokirani, menjao sam kociona kljesta, creva, kociono ulje i glavni kocioni ( doduse ovo sam stavio polovno) ali je bio isti problem. Hvala u svakom slucaju ..
Ne znam da li campus ima servo kocnice, ako ima probaj da odvojis gl. kocioni od serva, mozda je ventil na servu pa stalno vuce. Stvarno nemam pojma sta drugo moze da bude. Srecno.