Братко Блгарин. Како бре да ниси добродошао. Ће да заиграме оро по планина... :kolce: :kolce:
Договори се са овом млађим другарима па се упознамо :oki:
Printable View
Братко Блгарин. Како бре да ниси добродошао. Ће да заиграме оро по планина... :kolce: :kolce:
Договори се са овом млађим другарима па се упознамо :oki:
Dogovorili se :a080: :a080:
frma ima li tebe? cybertel? Italijan?
Mene me interesuje ima li kakvih informacija od organizatora gde će se nađemo u Valjevu, :a014: jerbo nije to mala varoš. :a024: Mislim, neka karta sa obeleženim mestom okupljanja, rokovima itd. :naughty: Ne bi da cepidlačim, al' da se zna... :too:
:mahanje: :mahanje: :mahanje:
Pu, pu, nedaj boze samo da ne bude ono, ili ono, e onda ne dolazim-oCitat:
cokanj kaže:
Rade, kad sibas od Lajkovca ka Va, pa cim pocnu duple trake, tj prvi semafor kako se prodje tabla Va, e tu kod semafora je privatna pumpa sa desne strane, e pa tu :too:
Ja cu isto morati zvati nekoga jer sam sto se tice tog kraja nula bodova :vidbudale:
Kanda i ja dolazim :kuler: Uspeo sam nekako da se menjam za smenu tj da sam slobodan u nedelju. Od kako radim 6-2 grupu (šest dana rada dva slobodan) ništa ne mogu da planiram jer često radim vikendom pa treba da prođu i tri nedelje da mi se nametne slobodan vikend. No, moje pitanje je ko ide iz Novog Sada ili okoline da se nađemo negde pa da idemo zajedno?
Malo da se upoznate :smile: Valjevo
Dule Cokanj ide iz tog pravca, ako se ne nadjete, ides do Sapca, odatle za Valjevo magistralnim putem Sabac-Valjevo u 9 i 15 na benziskoj pumpi u Koceljevi tj na smaom putu Sabac Valjevo koji prolazi kod Koceljeve te cekamo DUle Cokanj i ja :too:Citat:
LaQuatrelle kaže: