Djordje,montaza,montaza ili mozda montaza :a014:
Printable View
Djordje,montaza,montaza ili mozda montaza :a014:
Ovaj link:
http://www.hribi.net/video_youtube/A...06/T5aKScrKMVs
mišta više.
Auuuuuuuuuuuuuuu :vidbudale: vezan je na Četvorku. Pa gde da stavljam nešto slićno :vidbudale: Znači: da me ne :a058: kuda????? :s25:
E ovo nije vezano na Četvorku. Između mene i kamile je nešto mamljivooooooooooooo :a049:
Ovo mi je jako sumnjivo da li je montaza ili vec sta .
Vidim da vadi maramicu ali nije mi jasno kako je sakriva.
magic.mp4
Skriva je tako sto na 1.09 se poluokrene od publike i tad je brzim pokretom stavi iza...tj zakaci za suknju nazad ili sta vec....ali definitivno je tamo...a kad pogledas malo kasnije na 1.17 kad stavi ruke na kukove...tad je pomeri ...obrati paznju i vrati par puta usporeno :D a onda na 1.23 ima neki cudan pokret njene desne ruke i tad je vec u ruci...a kad stavi ruku u suknju...onda vec i sam vidis :D kod tih madjionicara je sve u mlataranju rukama...i odvracanju paznje na jednu stranu...a u stvari glavna stvar se desava na drugoj...kad ti pokazuje nesto da svi gledaju u to...onda baci pogled sa strane...moze da se provali... :P
a inace sam provalio da joj maramica sve vreme stoji u desnoj ruci i ako je kao gura u levu...ima izgleda u boji koze ili tako nesto neki stek...a i ruke joj nikad ne miruju posle nestajanja maramice...nego mrda mrda i onda stavi na kukove i tu je vec ostala magija :P a i pola njih je gleda golu niko ne obraca paznju vise na trik :D
Sreca nasa pa nije r4 :a080: ovo je brutalno :)
Kati Kato luskavo ferari
aha jea
Treba je dobro izgrditi :smile:
Za sve one koji znaju sta je afera ''Skladgradnja'' Mila majko, kakva je ovo drzava... :fijufiju: :fijufiju:
HITLER o farbanju tunela MALA KAPELA.wmv