Ma na to sam i ja mislio , na onaj sistem sto se tabla kaci bez sedista a moze i sa sedistem
Printable View
Ma na to sam i ja mislio , na onaj sistem sto se tabla kaci bez sedista a moze i sa sedistem
Ma jacu ove sarke da nakacim na metalne one tanke sipke cetvrtaste (sto idu na gelendere) i da budu dugacke 20-25cm a za sediste zasrafin od celicnog lima al ga oblikujem kao slovo L cirilicom da bih ovo ubacio unutra i dole samo granicnik od gume da daska ne trese, i lepo kad ocu da je izvadim samo izvucem...
http://aycu11.webshots.com/image/194...2116651_rs.jpg
pa nije ti bas ovo prakticno . bolje bi ti bilo da stavis ... ma kada ti nacrtam videces, vec me mrzi ovako da crtam na kompjuteru vec cu ti to poslati sa skenera
Cekaj a sto nije prakticno? ako se polica skida 2-3 puta godisnje :a014:
PA uzmi gumu i na sitno trljaj po metalnoj povrsini pa ces da vidis sto nije prakticno. Ima sa takvom policom za 100 km da :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: :a080: prsnes kao licna
Mislis na skripuckanje,a pa onda jedan sraf kroz sinu i sediste da drzi ove sine samo da ne idu gore dole.
Ako ti tako mislis da moze onda uredu, mada ja opet mislim da spoj treba da bude fiksni , fino sa donje strane leptir matice a na zadnjoj strani one sarke ili kako ih vec zovu resice neznam ni ja. Ikada tako stegnes sve to nema da negde zucne .
[size=15pt]Panasonic auto radio mp3 player cq-1325weg
5400din u idei[/size] eto ja malo da obavestim pa ko voli...
E opet ja nisam stigao da probam u autu ali sam nasao problem kod kuce u cemu je, problem je sto svi moji izvori stuje jesu na 12V ali na prostoperiodicnom naponu tj naizmenicna struja, tako da me sad mrzi da stavljam 4 diode, pa cu probati na kolima kad stignem :c062: a sta bi sa daskom :c062:
E to moras da mi pokazes kako je uopste radilo .. Pa na takvoj struji nemoze da radi ni procesor ni integralac kako si uopste uspeo da pustis u rad ovo