1. SERŽ
2. doctor
3. Idibreacaje
4. Idibrekumje aka Neb_Mes_Ur_Mau
5. LaQuatrelle
6. Sloba R18TLS
7. John Doe
Nepotrebno sve ovo :fijufiju:
Printable View
1. SERŽ
2. doctor
3. Idibreacaje
4. Idibrekumje aka Neb_Mes_Ur_Mau
5. LaQuatrelle
6. Sloba R18TLS
7. John Doe
Nepotrebno sve ovo :fijufiju:
Ma znamo, ali se tešimo, da ne ispadne posle da nismo pokušali...jbg-a...
U stvari mozda se Katras i ne ljuti na nas forumase, vec se ljuti na ono sto se desilo 10.10.2010. u Beogradu sto su batinali one momcove sto su za istopolne brakove, ako obratite paznju na uokvireni deo na slici dole bice vam jasnije.
Ali uvazeni kolega Katras, nema razloga da se ljutis na nas mogu da tvrdim 99.99% da niko od clanova kluba nije bio na tim menstruacijama 2010. u Beogradu.
Ja sam dve stvari skontao!
Katrasa je neko naljutio, ili su ga neki naljutili...
Ne znam, da li ce on da cita, tako da se unapred IZVINJAVAM!
Da podvucem, on je:
-od dobrog srca, to smo imali prilike da osetimo ako smo pazili,
-mator, ja sam mu video pasos,
-istrajan, licno sam sam se uverio,
-lud, nema komentara
-jako lud, nema komentara
i LJUDINA, kao i svi koji smo se opredelili da stvorimo nesto, da podrzavamo jedan drugog, da negujemo (kako da se izrazim?) "ideje" o priljateljstvu, o zivotu (j....om, inace jako lepom), i da na ovom prostoru, na ovim osnovima se DRUZIMO. Bilo gde da nas nadje zivot.
Jako, stvarno, jako bi mi bilo ZAO. da raspadamo na paramparcad...
Predlog!
Ako iko ima osecaj u sebi da je uvredio ovog Coveka, nek se izvini...
Nije bio ovo moj "cin/zadatak" da napisem, ja se osecam tolikim na ovom forumu, koliko ste me prihvatili i koliko me cenite. Jos bi puno toga pisao, ali...
Piši slobodno, vidim ja da ti pretenduješ da postaneš prvo pero foruma....
Koliko znam Katrasa cela ova ekskurzija mu ne prilici i onakav nacin prepucavanja, nije trebalo ovako da ispadne.
Kako sam banovao Sonneta, tako sam i Katrasa, mozete da me mrzite i pljujete, moze i Charlie, ali nije trebao da odreaguje onako, da vredja i psuje, zaista. Zaista bi iz cele one odvratne svadje bilo nefer da banujem samo jednog coveka, pravila foruma su takva.
Za par dana kada mu istekne zabrana pisanja se ISKRENO nadam da ce oporaviti ovu temu, da ce u buduce zvati nas batinase da brisemo i resavamo situacije i da ce krenuti sa nama u Francusku par dana ranije da nam pripoveda uvece uz logorsku vatru svoje dogodovstine sa tehnickog pregleda u Sloveniji i renault servisa u Smederevu, svoj strah od Zamazanog i o svojim radnim akcijama na Divcibarima :a055: a mi da, normalno, vristimo od smeha :smile:
E moj Nebmes.......
A ti li si taj Bane, KUUUUMMMEEEE našli smo Baneta.... :a052:Citat:
Whitesnake kaže:
Znam Dr. Solex, sve mi je jasno, pričali smo malopre, samo mi nije jasno gde je opet onaj Nemac, da mu mamu njegovu... :a014:Citat:
Dr. Solex kaže:
Jesi ti našao svog? :whistling:
Gde je kume da ga :maul: :maul: :maul:Citat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
sve što znam je da Katraš nije baš normalan.. :a024: :a024:
Čim vozi R 4 :vidiga:
Ali svi smo mi takvi..... :a080: :a080:
Jedino mu zameram što je obrisao svoje postove..... :a058: :a058: :a058:
jel to je bila jedina tema na koju nisam mogao da se izlupam :s25: :s25: i jedina tema koju sam čitao iznova i iznova svaki put kada sam hteo da se nasmejem...... :s35: :s35:
KATRAŠ :
PISAĆEŠ TI OVU TEMU PONOVO AKO TREBA ..... :s12: :s12:
AKO NEBUDEŠ TO URADIO SKUPIĆU KV CREW DOĆI ĆEMO DO TEBE I POPITI TI SVE IZ VINSKOG PODRUMA POJESTI SVE IZ FRIŽIDERA I OKOLNIH PRODAVNICA A TI VIDI DALI TI SE TO ISPLATI.... :naughty::naughty: :naughty: