Ja mislim da to ima u pancevu na buvljaku a evo to sam video i ovde http://www.autobat.co.yu/default.asp...vpp.6.null.0.0 Pa vidi ja mislim da ti je to najbolja varijanta
Printable View
Ja mislim da to ima u pancevu na buvljaku a evo to sam video i ovde http://www.autobat.co.yu/default.asp...vpp.6.null.0.0 Pa vidi ja mislim da ti je to najbolja varijanta
Kaseta je na NBG buvljaku 400din, a ovde 750 pa ako je ovo skoro duplo jeftinije na buvljaku sta da radim? A jel ides ti tamo negde da uzmes pa kad ti ja budem davao platine da prebijemo...
A onaj jači model od 2600 što radi i sa memory stick-om? To mi deluje kao mnoogo dobra varijanta. Nema diskmena, ni drugih kablova. Ubaciš stik od giga i udri.Citat:
Whitesnake kaže:
Ma ja neznam kada cu ici na buvljak , bio sam pre 3 dana tako da sada neidem sigurno 3 nedelje a u medjuvremenu cu ici samo za kineski po robu. Mada ako ti nije kasno mogu da ti potrazim to u pancevu kada budem isao, a u ostalom dogovoricemo se kada za to dodje vreme . Ja cu se raspitati odavde kod drugara sto prodaju tu auto opremu , mozda neko ima
ej nismo se razumeli jesi li ti mislio na Novi BG ili pancevo
Orlando za mene koji je platio zvucnike 1700 ta varijanta kosta puno a imam flesku od 4GB koju sam dobio...
@Bogdan
Hvala, ajd onda da sacekam sa kupovinom, posto ionako muziku u kola necu stavlajti do pocetka jula, cekam onu tvoju sliku za varijantu kako da sredim zvucnike... I kako da skudam policu...
Na NBGu je kaseta duplo jeftinija...
Uzimam ti cim budem isao za kineski prepodne , posto ja obicno idem malo kasnije posle pijace pa nema nista( oko 16:00) a nacrte za policu dobijas sutra ako stignem posto ujutro moram da menjam citav trap zadnji, otisle mi one gume izmedju sape i nosaca torzija na gredama pa lupaju kao nenormalne , mali :a0266: :kolce: :kolce:
E extra, ali samo ti sredi r4, al sta mu radis slikaj ga jednom onako punog...
Pa uzmi ako je jeftinije od 990 i smao zapamti tj zapisi br tezge ako ne radi...
IG MP3 CAR FM TRANSMITTER
DIGITUS : MP3,USB Flash,USB Storage
Stanje: 2
CENA (sa PDV-om: 1.523,00
WWW.LOGO.CO.YU
I ovo deluje zanimljivo. To je 500 kinti više, ali izgleda da ima i usb flash priključak.
Prvo Orlando ja ne mogu na logo.co.yu da nadjem ovo cudo...
E sad uzeo am tj pozajmio od druga onu kasetu sa kablom i probao i prilicno sam zadovoljan samo me nervira sto je malo tise i sto se motor okrece pa trosi bezveze struju...
Sinoc sam ispitivao moje pojacalo i utvrdio da bilo radija ili ne ako dodirnem + na ulazu on pocne da bruji jako bas jako, ako uhvatim prstom - napajanja onda se to za nijansu smanji ali, opet ako je kabal koji dolazi na + ulaza utaknut u ugasen kasetofon opet jos jace bruji... Tako da sam lepo poludeo i nije mi jasno, jer kad sam stavljao mp3 player direktno na pojacalo nekad je htelo bas jako da bruji a nekada sve normalno... I sad ne mogu da zakljucim u cemu je problem...