:too: :a080: :too:
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=WSODA5NJ9UM[/flash]
Printable View
:too: :a080: :too:
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=WSODA5NJ9UM[/flash]
Marko prijatelju evo odgovora na tvoje pitanje. Po mom mišljenju (ako vam je ono uopšte važno) stigli bi do Nemačke, a ako nas posluži vreme možda i do jezera u Nemačkoj. Tamo sigurno ima gde da se prespava i treći dan eto nas na mestu gde se razapinju šatori i sprema za okupljanje. :a055:
Uzmi u obzir prosecnu brzinu relativno pune r4 iz i niz alpe (nismo nizbrdo posebno brzi jer nemamo brembo, a meni je iskreno lakse voziti r4 uzbrdo nego nizbrdo) znaci 40km/h :a0103: zato i zapocinjem diskusiju :smile:
Mislim da je najbolje da kada krenemo full spremni iz SLO, da vozimo, pa dokle stignemo. Kada vidimo da se bliži mrak, prvi kamp ili hostel i tu smo, pa zorom nastavljamo dalje. :zloca:
Pa u tome i jeste stvar, valjalo bi da rezervisemo, tada je udarna sezona a nas nije malo...
A s kim ti ides? :osmeh:Citat:
San-Sale kaže:
Ne znam koliko sada mozemo procijeniti zbog recimo vremenskih uslova, guzve itd. Mozda da kaze neko ko ima iskustva sa tim krajevima.
P.S. Sta mislite da napravimo one naljepnice na vrata, one tipa reli kao sto smo imali male na okupljanju u Beogradu :smile: Samo vece, za vrata jel :smile:
Ajd sutra ujutru kada se vratim sa posla, izračunaću koliko možemo da pređemo i u kojem bih mestu bilo najbolje rezervaciju izvršiti. Iskreno možda je najbolje da prespavamo u nekom selu, jer noću nećemo ništa videti, a i nije mi fazon da se hvalim kako sam prenoćio u centru Nemačke. Po meni treba pogledati manja mesta, jer bih ona trebala biti i jeftinija, a i treba računati i na parking. :a055:
Griješiš sine, grdno griješiš, cena se postiže na periferiji većih gradova, a u selima ti je fazon dorf turizam, eko vazduh i sva ona skupa njesra sa istim...
Pravovremeno bukiranje nekog hostela je način da sve završimo sa najmanjom mogućom cenom. Čirz...
A gde bih ste vi dragi kolega parkirali 25 automobila, možda u ulici pored hostela? :zloca:
Marko druže, mislim da bih najbolje bilo da posle ŽMBK-a sledeću noć provedemo u Freiburg-u, na granici Nemačke i Francuske. Tako bih nam ostalo još oko 600 km za treći dan, i imali bih vremena da se smestimo u Francuskoj, i dobro odmorimo pred događaj zbog kojeg sve ovo i radimo. Po meni je brzina od 40km/h OK za pentranje po Alpima, ali kada prođemo brda, kretaćemo se brzinom i do 90km/h što će nam nadoknaditi dosta vremena i kilometara. :a055: