Savine su pozerske :a055: a tvoje prirodne :too:
Printable View
Savine su pozerske :a055: a tvoje prirodne :too:
Upravo to sto kaze lepi Johni mene slikaju (jbg kad sam lep :osmeh: ),a on slika :too:
Marty dugujes mi pivo :a055:
E moj Sawoo...
Cisto mi dusa place... :a045: Sve me steze oko srca... :a045: Pece me savjest... :a045: Gubis bodove u trci sa Johnom sto ti Renaulbot nema znaka kojeg si mi poslao... :a045:
:a050: :a050: :a050: :a050:
Ma dajte ljudi. Bez zaj...cije.
Sava na onoj crnobeloj isti Hemfri Bogard u filmu Kazablanka (verzija 2009). Ajde budite realni... :a0181:
Otvaram glasanje:
SAVA Twelve points...
JOHN Ten points
Helou Belgrejd, Rijeka spiking. Vi dont hev a vord to told ju hau vonderful najt it is. Alal vam vera for d eferd for dis šou... End nau d Kroejšn vouts...
Ten points gou to JohnnyBoy... Djeći punti per Johnnyboy... l-l-l š-šfu l trl-l-l sannkt s-rhr Johhnyboy... Dvanajest boOdOvaa iđu ĐoOOnu...
Tvelv pints gou to the Sawoboy... Djeći punti per Sawoboy... l-lf t-trl-l žmsu l tr-lblv Sawoboy... Evo i dvanAajeEst boOodoOva iđu Sawa dječku...
End nau d tehnikal merit... Ejt... Ejt... Ejt point for... Ejt point siks... Sevn point van... Ljuuuudiiii mooojiiii.... Kaaaakvaaaa sreeeećaaaaa..... :a080: :laugh:
A kamion bodova ide BIBAZOKIJU!!! :a034: :a034: Mozda se sjeca i Milke babović: ''A momak u predivnoj Cetvorci, za one koji nemaju televizijski prijamnik u boji, zlacano bakrene boje...'' :osmeh: :too:
Ma gde se ne sećam. Čuveni prenosi "umjetniĆkog klizanja"... Eeeee...ТХОСЕ ВЕРЕ ТХЕ ДАУС МУ ФРИЕНДС...Pa TV RR-NIŠ sa obaveznim trouglom od šustikle pri vrhu... I platnenim "kondomom" koju se obavezno stavljao kada se ne gleda da ne pada prašina i na kome je zelenkastim plišanim slovima bilo ispisano krupno RR :a045: Иначе телевизор се гледао 3(три) сата дневно јер је толико програма било. Kasnije je prošireno na školski program pa "Mendo Mendović" pa " Mića i Aćim" itd... :vidiga:
Nema jeda,uskoro :a055:Citat:
sawoodean kaže:
Evo jedne slike Renoa 4 - dal je to prvi model cetvorke - ne znam. Ja je stavljam ovde, a vi je premestite u galeriju, il vec gde mislite da joj je mesto :
Ovo je 4CV iz tamo neke 5..... :s35:
Ja ih se sećam. Bilo ih je po Beogradu tu i tamo. Mislim da su imali pozadi motor i normalno, pogon na zadnje točkove. Možda su bili i trobrzinci ali nisam siguran...Bio sam mali a i beše baš odavno. :a014: