Re: CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...
Mi smo Reno 4 klub, al' smo masoVni, a bogami dobar deo nas i masivni :kuler: :a055: :lazy:. Eto, tako ti je to.
I šta predivno :fijufiju:? Čoveče, jedva smo ga se otresli :s25:. Taj kad zasedne to treba dizalicom podići, a produvalim motorom čiji su izduvni gasovi pušteni kroz star, čađav i probušen auspuh bez lonca terati :a058:. Taj ti je u stanju tri hladnjaka na Carici da izbuši samo da bi se zadržao još malo tu i tamo. I samo nešto zakera :c070:. Ali napisaću ja PRAVU istinu o njegovom prolasku makar kroz Bačku :naughty:, a ostali će onda da doprinesu raskrinkavanju. Znali su, bre, Rumuni s kim imaju posla. :vidiga:
OK. :smile:
Al, nevolem da sumnjiv tip ovde tumara po mojem Sremu sa sipaticnom Gospodjom :osmeh:
Zao mi je, al stvarno smo blizu Perovaradinske Tvrdjave :uredu:
Hvala na pozivu za vasu tvdjavu :a0181: bice prilike necemo odutati :a024:
Mlogo pozdrava iz Srema :mahanje:
CD. :mahanje:
Svi su tu kao nekada :laugh:
Mozda se neko sprema za veliki comeback,neko ima frku s faksom,familijom,zenom,devojkom itd. :a014:
Uglavnom,valjda ce se okupiti ekipa ove godine i ispeglati stare fleke :zloca:
JESEN DODJE JA SE NE OZENI :osmeh: UPS a skupa jos nema :maul:
A ti Carli,pa kako mozes biti tako mator pored nas mladjih,nemoj vise tu rec da cujem,kad si opiceniji i opaljeniji od nekog tinejdzera!!! :a034:
B? B? B? :a052:
Samo se ti zezaj i zavlaci se po tim rudnicima, one u Cileu rudare su izvlacili mesec dana, a bogme takve kao sto si ti, mislim tog kalibra i tih proporcija mislim da bi im trebalo da te izvuku jedno godinu dana, prvo sto nema burgija tolikog obima kao tvoj struk da izbuse da te mogu izvuci napolje, a za ostalo da i ne govorimo... Sto rizikujes, zar ti nije bilo bolje da dodjes lepo u Cortanovce i da se olesis kao sav normalan svet i da zapalis koju pljugicu Filter 57? ? ? ? ? :uredu: :a055:
O, ne - on namerava doći ponovo. :new:
Rekoh li vam ja da ga ignorišemo, a vi zapeli. Eto nam sad. :s25: :vidiga: