Svaka cast,sad sam procitao par stranica,jednostavno neverovatno kako su super napravljeni pragovi i kraci! C E S T I T A M jel ce se i prodavati????
Printable View
Svaka cast,sad sam procitao par stranica,jednostavno neverovatno kako su super napravljeni pragovi i kraci! C E S T I T A M jel ce se i prodavati????
Ajde sad i ostatak lijepo, za lektiru sa sve onim opisima likova, opisima enterijera, eksterijera i lagani osvrt na samu fabulu, naravno...
Pa majku u staru - nejjaci dogadaj na forumu od uspravljanja onih majmunolikih majmuna koji su poceli koristiti palac... Tamo prije nekoliko desetaka desetaka desetaka godina...
I onda ovakvi ''padobranci'' koji ni ne znaju u cijoj se temi nalaze - pitaju ovakve stvari...
:maul::maul: Jaaaa kad sam mali bijo, za ovo se klecalo na kukuruzu... Malo postivanja starijih i malo postivanje onoga sto je svetinja... I truda i zalaganja isto, ono... Malo postivati... Isto... :a048:
frik-ri sta je problem samnom???Covek nemoze nesto hvaliti ako mu se svidja??
Ama nije problem ni u tebi ni u ''pohvaliti nekoga''... Samo kazem... Gle, ovako... :a086:
Svi mi znamo sta su trule sasije i da je svima nama to samo ''pitanje vremena'' kad ce nas snaci... Svi mi znamo da kad ''dode do toga'' teoretski - ''spasa nema'' i velika vecina Cetvorki je zavrsila na otpadima upravo radi te rak-rane.
I onda je dosao, tamo neki čiko i nesebicno podijelio sa svima nama nesto na cemu je radio svo svoje slobodno vrijeme i potrosio para i para da bi podijelio to sa nama.. i to , NE neki ''komad lima'' koji bi se mogao ''prikeljiti'' na auto, nego - profesionalno i vrlo kvalitetno izraden komad reparaturne limarije - i to u vlastitoj reziji.
Zato sam se malo ''brecnuo'' na to da, kad si vec procitao pola, da procitas i ostatak teme jer je ovo sto je Petak napravio je vrijedno divljenja ne samo radi izrade samoga dijela, nego i radi ljudskog stava jer je, ponavljam, nesebicno sve podijelio svima!
Ovo je ipak top tema u zadnjih godinu dana, ako ne i dulje, otkako je Petak krenuo u realizaciju ovog, bez srama to mozemo tako nazvati, projekta.
frik-ri vidi onda kad sam to procitao onda jam samo par strana procitao,ali sutradan sam procitao skoro sve od pocetka,i fantazija je sto je Petak poceo da radi, i dizem kapu za odradjeni deo na pragu, na felnama,ali u tom trenutku kad sam procitao od nazad par stranica zenirao me sa izradom praga,pa dotle sam samo to znao o njemu,jer dugo nisam mogao da se prijavim na ovaj novi forum,i nisam se snalazio :(!Tako da sad razumem i ti zbog cega si tako reagovao,ali mi je bio cudan nacin prigovora,pa sam zato i pitao ;)!Sve u svemu volim kad mi se iskreno kaze ako ima nekih problema,ali ovako sad sve razumem ;)!
Ijjuuuuuuuu što me nafali čoek!:c062:
Frik : Morati ću ti poslati još jednu pošiljuku onog crnog, zbog ovoga!
Edo: Naj zameriti ovom ovđe spomenutom Friku.....on ti je malo khmkhm "poseban "(kao i svi mi) :osmeh:
Što se tiće krakova i pragova, oni su u svakom trenutku spremni za naruđbu.
I NE dolaze galvanizirani (kao što su od John Doa-on je to galvaniziranje/hladno cinčanje odradio u vlastitoj režiji)
Stvar ide ovako. Kad se odlučiš javiš mi i ja se bacam na organizaciju nabavke materijala, rezanja, savijanja, zavarivanja.
Jedino mi je malo nezgodno kako to prebaciti VAN granica Hrvatske zbog carina i poreza. Tako da organizaciju dostave ostavljam svakome osobno.
Cijeli proces od naruđbe bi trebao trajati nekih mjesec dana, ali kako se sve radi na bazi slobodnog vremena i jako ovisi o kapacitetima ostalih sudionika u procesu (rezačice/savijalice/zavarivača) tako da se može i protednuti.
Nadam se da ste dobili odgovore koji su Vas zanimali!
Lijepi pozdrav!
Pa kad je nesto pedantno odradjeno i kad se vidi na necemu da ima jako puno truda i preciznosti u necemu(bilo o cemu da se radi)mislim da to treba iskreno reci i pohvaliti ;)!Tako da jos jednom cestitam :oki:
Ma nema problema sto se tice frik-ri, samo mi je bilo malo cudno, pa sam i zato pitao o cemu se radi,ali mislim da smo se sve dogovorili ;)!
Sto se prevoza tice mislim da ni to nebi bio problem,jer imam poznanika u Osijeku, kod koga bi se moglo poslati,a od mene ima 100 km,tako da to vec nije problem opet!Ja jos nisam odlucio uopste dali da se upustam u celu restauraciju mog sivog,pa bas zbog toga nisam puno stvari kupio za njega!Polako nabavljam neke stvari,ali jos to nije nista extra :(!
Pronađen je još jedan detalj na karoseriji koji se pod obavezno mora mjenjati-krpanje ne dolazi u obzir
Prilog 352
Prilog 353
Radi se o desnoj strani. Unutarnji blatobran zadnjeg kola. Onaj dio koji je ustvari i bočna pregrada gepeka.
Sad moram u potragu za pristojno zdravim tim dijelom.
Imam jednog donora, ali se ne siječam u kakvom je stanju ovaj dio!
Rak rana svake četvorke!