majstori parkiranja
Printable View
Genijalno :kuler:
JK Wedding Entrance Dance
Land Rover Discovery en el rio
Mada UAZ je vec presao :a080: :a080: :a080:
Hoces reci Genijalne :a084:Citat:
John Doe kaže:
Extreme Martial Arts, Martial Arts Tricks, Acrobatics,
jedino sto protiv ovoga pomaze je poluosovina od jaranove honde :a050: a mozda i cetvorke :a049:
ne mogu vjerovat :new:
The worst rally corner ever?
Pih... :c070: :c070: :c070: To je rally... Ljudi divljaju i nije cudo... :c070: :c070: Ako ne mozes vjerovati - pogledaj samo ovaj filmic... Autenticne slike jedne rijecke raskrsnice - takozvana Piramida...
Izdvojeno:
*San Sale 0:30
*San Sale 0:37
*pizza delivery 1:00 :a084: :a084: ''Stize mjesana...'' James Bond pizza :a080: Shaken... Not disturb... :a084: :a050: :a084: :a050: :a084:
* JOS JEDAN BELI!!! 1:30:a034:
*Ide Frik-ri !!! 2:20 :a048: :a048:
Topla preporuka da se pogleda cijeli filmic... Negdje doma imam i cijela dva CD-a tog materijala. Ovo su samo neki od isjecenih best of dijelova.
Car Crash, Traffic Accident @ Rijeka
:a0266: Plava cetvorka je stisla po gasu i uz r4 vesanje prosla kao po sinama, a crveni je zakocio i obrnuo se, vidi se po stopaljkama, samo gas i nek je Bog u pomoci :s35:
Plava katra nema standardno vjesanje :a024: nego je spustena tehnikom ''okreni torzije''. O toj ''tehnici spustanja'' sam vec rekao nekoliko rijeci i dao svoj sud - to nije dobro. :a024: :a024:
To je ona Katra o kojoj sam pisao u temi ''Top speed'' - ona sa motorom sa rashodovane sluzbene Katre.
Razlika izmedu plave Katre i Crvene je ta sto sam plavu vozio po suhome, a crvena (nemam pojma tko je to) je isla po kisi. Tamo kad je kisa, pogotovo ona prva rosulja, ne mozes preko 40 km/h.
I jos jedna prednost sa plavom Katrom je ta sto me je isprovocirao frend sa svojim GovnoOmotanoLimenomFolijom jedinicom 1,3. :s25: :a058:
Taj krele nije ni jednom vozio normalno - uvijek se morao dokazivati sa tim svojim fujmobilom. I onda kad ga ''operes'' pacijent se ljuti i duri i uvijek je neki izgovor ''Da, ali... Ja nisam mogao jer... Tebi je taman, a meni...'' :a058: :a058: :a058:
Prosao bi jos i brze da mi onaj pacijent nije zasmetao. :a122: :s12: :fijufiju: Kad sam ga vidio na sredini ceste - smrznuo sam se. :wacko: :wacko: Taj skliski desni zavoj je nastavak ''sikane'' odnosno prije toga ide lijevi zavoj koji se nadovezuje na taj skliski - doslovce sikana. Inace tuda sam znao razvuci trecu i onda druga pun gas klizanjem taman do crte kroz taj zavoj uzbrdo.
Ali kad sam vidio onog dedeka kako plazi preko pet traka... :fijufiju: Da nisam pustio gas - razvalio bi ga ko Lothar Matthaus loptu. Takvih se stvari najvise bojim na cesti. :wacko: Jest da divljas, ali... Kud tuda po cesti... :s25: :s25: :s25:
ljudi :new: :new: :new:
aj recite jel ovo bila sreca il umjece
Lada - Niva - Viral ad
mojim ocima gledano onaj decko umal ne poginu :new: