KAd se lagano sidje sa brda od Budve ka Tivatskom zalivu i znam da je jos malo ostalo,eto veselja!
Tosca- Ananas+ Rodney Hunter mix
Printable View
KAd se lagano sidje sa brda od Budve ka Tivatskom zalivu i znam da je jos malo ostalo,eto veselja!
Tosca- Ananas+ Rodney Hunter mix
Iako sam lud za muzikom... Mene citav zivot prate auta sa jednim istim usudom, tj dva usuda u jednom paketu. Bez muzike i bez prskalice za sofersajbu sam. Imo dva una i sad ovog vagena ni na jednom nije muzike bilo. Bio je neki radio na sva tri al kasete nisu radile nikad. Pa ni na ovom sad vagenu. I tako vozim se ja kroz noc, berem hiljaditi kilometar, umoran ko pas, najradije bi stao na parking i odspavo osam dana, al mora se polako dalje, trazim stanice po radiju nema nista, i onda ti ja imam best drajving song. Otvorim prozor nafatam se svjezeg vazduha i pocnem pjevat. Dernjam se ja kolko me grlo nosi. Ma pusti da sti sviram dusa gine od tisine... :fijufiju:
Tako da ako neko duz bosne sretne neku budalu koja na sav glas sama sa sobom pjeva dok vozi nek zna da sam to ja.
E da... ako neko vidi da budala radi cucnjeve skokove trci oko auta na parkingu, nek zna opet da sam to ja. Imam malih problema sa ledjima, pa se posle 5 sati voznje sav ukocim,ko zahrdjali robot skripim, pa malo gimnastike na parkingu nikad ne skodi, sve uz p[jesmu naravno :a050:
Majstore :a0181: :a0181: :a0181:Citat:
Djordje kaže:
@Snejk, ja svaki put popirlitam :fijufiju: :kolce: kad cujem pjesmu koju si zadnju okacio. Dilan i Jimi :a0181: :a0181:
Yes "Owner Of A Lonely Heart"
i malo da vas razmrda po ovoj zimi
Kate Ryan - Ella, Elle l'a
Jedna od mene za dobro jutro i jutarnju gužvu
Trentemoller - Miss You
:smile:
Evo prave muzike za voznju
Fela Kuti "Water No Get Enemy" (1975)
:a052: :a052: :a052: