Re: Sretan rodjendan! - Put u Francusku.
Evo gledajuci sve ovo imamo 2 opcije po nasem dogovoru do sada
koristio sam ozbiljan sajt za rutu, jok gugle
http://www.navteq.com/
Kucajte ljubljana Thenay
imaju 2 rute koje idu onuda kuda smo se dogovorili.
jedna je 1400km preko autoputeva a bez placanja putarina
stiklirajte avoid toll roads i gore fastest
Zanimljiva je jer je samo 100km duza od rute koja ne koristi autoputeve, a ovako vidimo studgart i minhen, jos tu ima i delova u slucaju preke potrebe, a o kampovima i da ne pricamo. Mozemo u povratku otici u grupnu posetu tehnickom muzeju u minhenu...
Kako god, kud svi tuda idem i ja, tako da prepuštam većini da odluči. :kolce:
Citat:
San-Sale kaže:
Kako god, kud svi tuda idem i ja, tako da prepuštam većini da odluči. :kolce:
A kojim autom ides za FR? :a014:
Kako kojim?Pa renopelom :a080:
Upravu si Savo, uostalom zar je toliko moranje da idem sa R4? Nije mi problem da kupim R4, ali onda nema puta u FR. Što Čarli zna često da kaže "pa mi smo familija", ako baš mora R4, ja idem sa nekim (naravno ako ima mesta). Jbg, šta ćeš kada je život takav :s25:
Evo Italijan prodaje jeftino njegov, a moze na put jos ima i plin, kosta te ko mali servis za taj tvoj nemacki auto i da ne idemo vise u :a0266: ali za ime Bozje, idemo na proslavu 50god R4, zaista je suvisno napisati zasto mora r4, ajd da su skupi, nego kostaju ko podizac prozora na tom tvom sokocalu :a0103:
Ljudi evo sad gledam ovu temu i samo da kazem da ja imam 1860 km od svoje kuce :a014:!Iskreno da kazem volim putovati,ali to je ogroman put,sve zavisi od vremena koliko hocete putovati!Stim sam samo to hteo reci da ako idem na more sto je nekih 700 km,sa autom koji ima klimu,kad stignem umorim se,a vas-nas cilj je skoro 2.5 puta vise :(!Znam to je susret,i cenim vise od svega takve stvari,ali u svakom slucaju auto treba biti dobro pripremljen za tako dug put,i naravno ako se dogodi neka neocekivana stvar,da covek moze to da odkloni i na mestu koji je recimo 1300 km od svoje kuce ;)!
@edo
Ne mislimo da tih hiljadu u nešto (skoro dve hiljade) km prevalimo za jedan dan :fijufiju:
To je ruta samo do tamo dva-tri dana (svaki dan cca.700km) i nazad isto.
Pa znam citao sam skoro sve :a025:
:a058: Pa koji vam je vaš, pa šta mi vozimo!? Pa vozimo reno 4! Jedan od najpouzdanijih primeraka auto industrije!
Ozbiljno, koliko akate auto u gradskoj vožnji kraćoj od 5 kilometara u jednom potezu i kad vam je rendžo stao, nijednom, ili ako je i stao to je bilo samo zbog nekog nemara ili naše gluposti kao vozača istog... Kad sam pazario bež-a, otišao sam na Kopaonik sa 500 kila tereta u njemu i popeo se i sišao dva puta bez problema. Jes da mi je drugi put pukla torzija, ali mojom greškom, nemarom... Sa autom koji sam mesec dana pre toga kupio, i čak mu ni mali servis nisam uradio, zato što nisam imao love...
A pri mirnoj vožnji, sa 150-200 kila opterećenja, pri konstantnim brzinama, vožnja može samo da mu godi...
Osnovno je promena elemenata paljenja, promena svih fluida i filtera, promena kočnica i sajli, imanje dobrog seta guma, promena svih sijalica, ove što skinemo nosimo kao rezervu, pregled/čišćenje svih kontakata u svetlosnim grupama, pregled trapa i ev. izmena kugli, spona i sl. i N E M A B R I G E, sem goriva doduše..... :zloca: