O pa cestitamo na prinovi :oki:
""ravan ko Dunav kad se razlije kod Apatina u vrelo ljetno vece bez daska vjetra... "", pa ovo ni Balasevic valjda ne bi znao ovako da opise :too:
Printable View
O pa cestitamo na prinovi :oki:
""ravan ko Dunav kad se razlije kod Apatina u vrelo ljetno vece bez daska vjetra... "", pa ovo ni Balasevic valjda ne bi znao ovako da opise :too:
Vjeruj, kompa moj... :naughty: :zloca: da bi svi mi bili Balasevici, uz duzno postovanje liku i djelu Panonskoga mornara, pored takvog auta.Citat:
djenka kaže:
Ekipa draga... Evo i nekih novosti... Sad ce opet svi: ''Jeb...PIIIP...le te novosti vise od pola stranice bez slika, da je...PIIIP...ale!!! :d018: :d018:'' , ali... Sta da vam kazem? :c062: Evo novosti... :osmeh:
Znaci, neki prvotni plan je bio, posto sam sad uuuuiiistinu dekintiran do jaja, da nova Renka ostane u Labinu do sredine 10.og mjeseca kad mi na Pucku istice registracija. Znaci, da... Renka je u Labinu, zato i nema slika i nije registrirana. Da ne placam prijevoz,jer neeeemam kinte vise :siroma: bilo je u planu da tek sredinom mjeseca odem po nju sa uplacenim osiguranjem, u Labinu napravim tehnicki i dignem proba table i onda pravac Rijeka pa Koprivnica, zajedno sa Puckom. Pucka bi ostavio u Koprivnici u mome suhom Štaglju, odjavio ga i njegove table prebacio na bijeloga i registrirao bijeloga. Pucko bi onda, kad se skupe pare, trebao doziviti preobrazbu i novo rodenje, o cemu sanjam vec godinama a to napokon mogu realizirati sada kad NAPOKON IMAM DVA RENOLČEKA 4!!! :a049: :a049:
Danas mi je Majk popio mozak sa pitanjima:''Gdje je auto...?? Kad ce doci..?? Zasto je tamo...?? Gdje je smjesten...?? Daj da ga dovezemo da ne bi bilo nesto...?? Zasto...?? kako...??'' i slicno. I onda sam nazvao moga legendarnog prijatelja sa legendarnim autom na kojeg ce Whitesneake sliniti k'o dijete na lizaljku i dogovorio sutra prijevoz u Litl Pis Of Hevn. :a049: :a049:
Naaaaravno, nabavio sam fotic, i kabal naravno i sutra cete vidjeti slike. :oki: :oki: Jel' tako valja? :osmeh:
I ja volim bele :siroma:
Cekamo slike :oki:
AJde vise :s12: da vidim koji to beli moze zaseniti mog :a010:
Renka...pa dobro što je nisi nazv'o Mirka. :a070: Znaš ono od Panonskog mornara: Miiiiirka k'o to tamo dirrrrkaaaaaa i tako dalje. Ajd, uleti več jednom, da imam bar izgovor da ne hodam po toj blentavoj opčini nonstop sad zbog izbora :d018:
:a0181: :a0181: :a0181: molim te, al' telo je bilo jaće od duha :a036: morao sam da ti stavim ovo
Mirka - Djordje Balasevic
a maltretatorima za :a0266: mogu samo ovo :a0181: i to puzeći :a036:
Kao prvo... Upravo se vratio sa polaganja ispita za C kategotiju!!!! Polozio sam!!! :a049: :a049: :a049: Sad komotno mogu da vozim u umrljanoj potkosulji bez da mi itko ista kenja!!! :vidbudale: :vidbudale:
Kao drugo... Idem na fax rijesiti neku papirologiju...
Kao trece... Slepa ceka na moj mig :uredu: :a052:
A Renka... Nije joj to sluzbeno ime, kao recimo Pucko. To je ono, zbirno, od milja za sve Renolkice. :a034:
Ajde, priznajte da ste mislili da sustigle slike cim ste vidjeli na naslovnoj stranici crno boldano novi post u mome topicu. :osmeh: :osmeh:
A kad ono... PRC! :vidiga: :vidiga: :vidiga:
To Whitesneak... Imas jos malo vremena da promijenis nick u Greysneak ili tako nesto... :zloca: :naughty: Da si primio one silne Eure koje ti je Katras tako velikodusno nudio preko jednog ozbiljnog posrednika... I ti bi imao zvijer... Ovako... :a024:
Ajde ljudi... Spremite te kolce, vile, grablje, motike, srpove, omču, katran i perje... Trudim se... :c062: Uistinu, ili vaistinu :osmeh: se trudim... :a025:
Meni nisu dali da vozam za C karegoriju i ostalo profesionalne jer sam razrok. Vidim odlicno na oba oka... ali kao nemoze. :-(
@Frik
Pics or it didn't happen! :a050:
I peskir oko vrata :maul: nemoj da si zaboravio :smile: cestitam! :a049:Citat:
frik-ri kaže:
Hoces da kazes da nemam zver :zloca: :naughty:Citat:
frik-ri kaže:
A Katrasova French connection je zakazala, tako da sam od evra video samo njegovu glavu u nekim dronjama, a beli truli :s25: No ne znate vi sa kime imate posla, spremaju se iznenadjenja sa belim :smile: Doctor zna... :a048:
Maratonci - Ali Gospodo Malo Ste Se Zajebali... By. Boyan