dobro ovo smo vec prezvakali nekoliko puta :a050:
ostaje nam samo nada da ce nas mrka opet spasiti za one dve gume :a010:
Printable View
dobro ovo smo vec prezvakali nekoliko puta :a050:
ostaje nam samo nada da ce nas mrka opet spasiti za one dve gume :a010:
Hej-hej... Novi sajt - prvi post... :too:
Sto se tice zimskih, ali i inih guma... Toplo savjetujem svima da razmisle o protektiranim gumama koje ''dila'' jedan moj kolega sa oldschool hr foruma...
Znaaaaammm da ce sada biti drvljem i kamenjem po meni i po tim ''ubica gumama'' ali kako nije ovo ni mjesto, a ni vrijeme - otvoriti cu novu temu pa cemo o tome tamo razglabati... :a025:
Samo mali hint :whistling: Sve cetiri glanc-glanc-glanc nove gume (stare svega par tjedana... :s35: ) za moga Strumfića (Clio duja) jos ''mirisu na Haribo gumene bombone'' :vidbudale: Sara ''samo takva'' - i oblik i izvedba i mikrolamele... :a0181: dimenzija 165-65-14 cijena 800kn odnosno 100-tinjak Evrova... Napominjem - gume su mrrraaaaakkkk :a0181: i definitivno preporuka :too: :a055:
Eto... Mali hint pa se kuckamo u drugoj temi... :mahanje:
jbg frik i ove koje su fabricke kod nas po rupama brzo stradaju a kamo li te protektirane ja ih recimo necu nikada staviti (ili barema tako mislim) pre sam za to da se uzmu polovne gume...
no kao sto sam vec i najavio u prethodnom postu u temi moja nadanja su se ispostavila tacna :a055:
Bjesovi - Raduj Se
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=539738
Pozdrav, ljudi.
Dobih četvrtastu tablicu, pa me zanima, da li neko zna gde može da se kupi ram za ovakvu tablicu, a da nije intercrown, jer tamo nema potrebnih dimenzija (dimenzije četvrtaste tablice su 341,8x202,8 mm)?
Hvala na odgovoru!
Proveri kod firme Tehnomerkur Stara Pazova i Bgd. Imaju od inox celika. Video sam standardne i dobre su.
Ako je manji za par mm, slobodno iseci tablicu. A smep i da je bušiš, ali moraš pri tom da paziš gde bušiš i sa čim posle vezuješ. Fora je u tome da ne bušiš slovo B na taj način da pandur pomisli da je 8 i vice versa, odn. da postavljanjem šrafa na tablicu ne dovedeš nekog u zabludu oko toga šta piše...
U moru poskupljena registracija kola nešto jeftinija od danas tj 1. oktobra. Meni ističe za nedelju dana pa ću napisati koliko će mene izaći. Neko neki insajd info koliko će biti jeftinije? :osmeh:
Meni je danas na reg javljam :osmeh:
Šta bi Paša? Da ti nije i ostao tamo? :laugh: Ja danas odradih registraciju 9.380,00 dinara, od toga oduzeti njihovu uslugu od 500 što sve sami srede u SUP-u i nova saobraćajna koja je 527 dinara pa bi došao do neke cifre od 8.300,00 din. Meni se auto vodi na 845 cc pa malo bolje prođem :kuler: Bez svih tih taksi i tako toga što su ukinuli izađe oko 1500 din jeftinije. Verovatno je veća razlika na većim kubikažama. Nova saobraćajna je morala iako je čipovana (što bi značilo da može da se edituje u računaru boja auta) da bi se nastavilo otimanje para narodu, znači niš novo :a050: