Prvo pehar za najauto Renault susreta Slavonski Brod :a034:
A sada i pločica kao točka na i :a0181:
Sve čestitke :a055:
Printable View
Prvo pehar za najauto Renault susreta Slavonski Brod :a034:
A sada i pločica kao točka na i :a0181:
Sve čestitke :a055:
Све честитке за царицу :a0181:
Čestitam! :a025:
Od pustih tabli, tablica i inog na kraju se neće ni znati da je radi o R4.
Jedino ako pročitaš na kojoj tablici :a010:
Ništa, ništa, sve okej Edo. Vidi u čemu je razlika: ti si dobio auto koji je registrovan (koliko sam mogao videti na fotki) kod SVAMZ kao oldtajmer, znači Slovenska veteranska avto moto zveza i to je sasvim komercialno društvo, kod kojeg možeš nabaviti certifikate, tablice, značke, nalepnice za određenu cenu.Citat:
edo kaže:
Vidi link: http://www.svamz.com/artikli.html
A SVS je Slovenački savez Starodobnih vozil Slovenije, pod okriljem FIVA-e, međunarodne organizacije, koja se bavi isključivo sa oldtajmer vozilima. I tu se tablica NE KUPUJE, NEGO SE JU DOBIJA na osnovu verodostojne dokumentacije, uređenja, izgleda vozila...
A to je vrlo bitna razlika kod oldtajmer automobila dali si kao vlasnik auta to kupio, il' je tvoj auto, ne ti to dobio. :a034:
A za ostale oko kačenja tablice: ta ide na Caricu samo kad su oldtajmer susreti, ne na druženja i okupljanja. A da će biti u njoj kad budem tamo išao, to je jasno :too:
:a055: Hvala na odgovorima,i jos jednom cestitam Carici i vlasniku na plaketi :a0181:!
Ja sam na Opelu ovde u Madjarskoj ponovo nosio na "Muzeális Minősítő Bizottság",gde sam dobio opet nove plakete,a Slovenacka mi je jos uvek vredela,ali to sam morao predati!
No sve u svemu necu vise upadati u tvoju temu,i jos jednom C E S T I T A M :a025:
CIKA Katras :) hihihi cestitke Carici :) i jos puno takvih nagradica da pokupi :P
Cestitam za tablice da ih nosis jos dugo godina :) :) :)
Ja sam postavio pre par meseci obavestenje za soferkuCitat:
katraš kaže:
http://forum.renault4serbia.com/inde...ic,1772.0.html
a sad sta je tu je mozda opet nekome pomogne :)
Eto vidiš, šta se mora, kad se kupuje u Sloveniji plaketa :kul: a ne kad se ju dobija :a034: Moja Carica ako ikad bude išla, idu i te sve tablice zajedno sa njom :uredu:Citat:
edo kaže:
U subotu, 2.aprila bio sam sa boljom 3/4 na susretu kolekcionara modela automobila u Zagrebu. Naravno, išao sam sa Caricom, ono prekrasan dan, sunce, Carica ispolirana, sija k'o oči moje bolje 3/4 kad gleda mene kako rintam u onoj kučici u cveću...i tako, prekrasan dan. Upoznao sam i našeg člana Majka iz podalpije, odličan momak.
I tako dok je bilo upoznavanje sa novim drugovima, roštilj se ukrivljuje od delicija na njemu, tekučina od vode i hmelja raznih vrsta...uglavnom, super.
Kad uleti jedan od učesnika i pita: Čarli, jel' ti voziš benzin u gepeku? A ja, ono: :new:
Ajd' pogledaj, kaže. I idem. Kad ono, ovo - :a080:
http://wwwu.edu.uni-klu.ac.at/spisme.../images/13.jpg
:s25: :a080: :s25: :new: :a122: :d018: :s25:
Ova moja Carica oće baš uvek da bude u središtu pažnje :s25: Danas idem do Jana po novi rezervoar i još neke sitnice. To mi je verovatno kazna od gore zbog 1.aprila il' šta :a122:
Frmo, žao mi je što si bio zauzet. Bilo je više nego odlično, samo za mene prekratko. Morao sam na brzaka nazad u podalpiju i tako sam potrošio dva rezervoara goriva na relaciji Zagrebgrad - Žužemberkcity :s25:
Ali, sad mogu mirno da kažem, da sam jedini vlasnik Četvorke, koja i kad je parkirana troši 5 litara na sat :a049: