Felne su ti :too:
Dobro da si se javio, i da si OK, a naročito da si postao član "buržuazije" :siroma:
Printable View
Felne su ti :too:
Dobro da si se javio, i da si OK, a naročito da si postao član "buržuazije" :siroma:
I ode on opet na 7 godina :)
Ajde baš mi je drago da si ih nabavija.
Čuja san da motor od vešmašine dobro služi za blink-blink efekt.
Samo pazi da a kraju imaš isti broj prstiju :a010:
Dobro je da si ziv, zabrinuli smo se... :s35: a felne, pa niiije to bas original sirina gume :c062: al ajd... :laugh:
Ma pustite ga ljudi :fijufiju:,nema covek vremena :a058:,al ko bajagi :c070:,pa se ko duh samo pojavi i pokaze nam neke budjave felne koje i ne pasuju na nas auto! :laugh:
E Frikonja bice malo :maul: po glavi!
Welcome to the club :kuler:
Ajde ti lepo stavi onu grdobinu od felni na Pucka i lepo pićiga znaš gde :a049: Il' češ da menjaš felne tako, da ti budu oba kompleta u gepeku, pa ondak: kiša, menjaj Krstitelju, sunce, menjaj Krstitelju, sneg, menjaj Krstitelju, blato, menjaj Krstitelju...i tako u beskraj :a080:
Slusaj ti bez interneta jer me mrzi da smaram komsiluk bla bla bla :a122: :a122: :a122:
Mog`o bi se javis nekad...`nako malo cisto da vidimo da si ziv...sto neko rece prica o faxu vise ne pije vodu...moras nesto drugo smislis...covek od 40 godina :a084: :a084: a na faxu...jes crvc :) :lazy:
Nego cestitam za felnice... i samo da kazem da zavidim...
al kad se vrnem sa broda najebali ste :)
Motor ves masine je za curice... Ja sam poklonik onoga: NOU PEJN - NOU GEJM!!! Sempre lavoro solo con le mani... :osmeh: Ako nista drugo da sa gustom napisem na svakoj felgi:Citat:
petak kaže:
''Ti koji si se drznuo ovo ukrasti ostavi svaku nadu da ces ikada spavati na miru. Ne postoji planet tako veliki u cijelom Svemiru da mi se mozes sakriti... Jedini ti je spas da ih isturpijas u prah i da ih prodas na deponiju kao aluminijsku prasinu. Ali cu te i tada naci... A onda... Jaaaaaaoooo... Buahahahaha-ha-ha...'' :zloca: :naughty: :vidbudale:
Pusti ti sad felge i ostalo. Evo drugi dan od prinove, a ni slike ni retka. :maul: Jel to čekamo 40 dana zbog urokljivih očiju? Ja sam bio spreman da se strpim misleći da pripremaš neku priču od 10 000 karaktera, a nemaš vremena, ali vidim da se za držanje predavanja ima vremena, a za predstavljanje novog auta nema, jel', ti vandrokašu?!
http://forum.renault4serbia.com/inde....html#msg66726
Ili čekaš jesenju ravnodnevnicu kako bi fotografije bile savršene?
Di je? :s12: :a036: :a049: :s25:
Slike, slike...
Nista dok mjeseceva sjena ne prede preko vode u supljem panju. Pa tek onda u nju namrviti mravlje noge i kljun mrtvog jastreba. Pa pricekati dok se aveti na groblju ne skupe i kokosjom nogicom umocenom u gavranovo oko mijesati vodu u panju u smjeru u kojem vijori kosa vampirice. Sve to proliti po sedmoj lopatici slomljenog kotaca stare vodenice vicuci iz svega glasa:
''Majku mu njegovu gdje je kabel od starog digitalca!!!!!!'' :s25: :s25: :s25:
Za sve prisutne... Ima novosti u vidu nove prinove...
Kupljen GTL '92. godiste, nanovo ofarban, sjaji se ko pasja kesa, ravan ko Dunav kad se razlije kod Apatina u vrelo ljetno vece bez daska vjetra... :lazy: Bijel ko snijeg...
Cijeli zivotni vijek je sluzio kao sluzbeni drzavne firme, ali ne vodovod i slicne firme za drndanje sa teretom, nego opcinski auto za ''tu i tamo''. Auto je vozio samo jedan nonić (čiča, bre, po Srpskom :osmeh: ) koji je cijeli zivot vozio samo Katre. Auto je on otkupio,nakon sto ga je kvrcnuo viljuskar u auto parku te je bio rashodovan (sve mi se cini da t stari ljudi nisu bas mutavi i ''grbavi'' kako se predstavljaju:osmeh: :osmeh: :osmeh: ) sredio ga, prefarbao ga i nazalost... Obolio... Od farbanja prije cca godinu i pol, auto nije izlazio iz garaze.
Cijeli zivotni vijek je bio garaziran, nikada nije vidio snijeg i sol. Nikada forsiran i ganjan. Na karakteristicnim mjestima na kojima nasi ljubimci trule - nije ni hrdav!!! :new: :new: Doslovce mu se oko zadnjih torzija vidi tvornicka boja lima.
Sta da vam kazem... Auto za Pariz samo taki... :kul: :kul: :kuler: A slije... Cim prije. Za sada samo ''usmena narodna predaja''.