:a0266: brisacu.....ja sam znao hehehehehee :a010: :a010: :a010: :a010:Citat:
Whitesnake kaže:
Printable View
:a0266: brisacu.....ja sam znao hehehehehee :a010: :a010: :a010: :a010:Citat:
Whitesnake kaže:
Samo da se zna... Pucko je upoznao Caricu!!! :a080: A Frik Katrasa i njegovu, kako on kaze, bolju 3/4... Uistinu posebni ljudi.
Napicnuli smo par fotkica pa cekam(o) Katrasa da ih okaci. Zuzemberk je uistinu totalno cool mjesto. Kao da je vrijem stalo i ne mice se. Zaaaakon. :a034: :a034:
Pucko je put odradio bez problema i mogu samo reci sve pohvale za ove Barum gume koje su mi ''pale s neba'' zajedno sa felgama. Interesira me kako ce se pokazati na kisi jer i po mokrom drze i vise nego sto sam u najludim snovima ocekivao. :a0103:
Jos jednom bi se, ovako javno, zahvalio Katrasu na doceku :vidiga: :vidiga: :vidiga: :vidbudale: (vidjet' ce te zasto ovi smajliji :a050: :a084: ) - uistinu je faca!!! :a0181: :a0181: :a0181:
Friče, samo :a0181: :a0181: :a0181: i došao ti meni opet, bar preko vikenda. Da vidiš kako vreme stane i ne mičeeeeeeeeeeeeeeeee, ipak su tu posebni ljudi. Topli. Dobrodošao uvek :too:
:maul: :maul: :maul:Citat:
Pasha kaže:
eh koliko si mi telefonski nahvalio kolegu Katraša i ja bih ga volio upoznati,zamišljam ga nekako čudnim...u dugom plaštu... :osmeh:Citat:
frik-ri kaže:
Sta je najgore od svega... :whistling: :c062: Ili najbolje... :a050: Ja sam isto tako u istom svjetlu predstavio tebe njemu!!! :vidiga: :vidiga: Istina Bog, nisam spomenuo ''stelanje spricaljke na terasi kafica'' ali ajde... I on zeli upoznati tebe. I da... Pije pivo pa ste tu negdje. :osmeh:
znači tako,po pivi se drug poznaje :fijufiju:
a jesi li sredio onaj tvoj križ-kljuć u obliku + ili još uvijek imaš dva minusa ? :a084: :a084:
MOJ kljuc je dosao doma, a njegov ''+'' koji je postao ''dvostruki minus'' je uredno vracen. kazem uredno jer je uistinu imao srece sto mi nije bio blizu jer bi mu u onom afektu taj puknuti kljuc zavrsio tamo gdje ga ni petorica najboljih svjetskih proktologa ne bi mogla danima izvaditi van...
Pucko je u svoju kutiju novih dijelova dobio pumpu vode... Isusa ti miloga - kad cu ja to sve zamijeniti... :a070:
he he a još ako kupiš onu 4ku spremnu za farbanje trebat će ti dva mjeseca :a084:
''Aaaaaaaal' jedno jutro uđe Frik na Reno4 forum stariii... Isti Gari Kuper, sve je licilo na san... Na licu mu više ne bi sjene koju tuga pravi
Mahalu, sevdah, Reno 4 Forum i smajlice Frik nije mog'o da zaboravi... :laugh: :laugh:
Frik nije htio para
Frik ce vazda bit' fukara :a010: :a010: ...
Neki odma' pocese da blate Frikov lik :maul: :maul:
Al' samo prava raja je znala :a0181: :a0181: :a0181:
U cemu je trik :a014:
Nije ti Frik, jarane znas,fukara
Frik ti je de fakto umjetnik, s'vaćaš...? :kul: :a052:
:a050: :a050: :a084: :a084: :a084: :a050: :a050:
Đe ste, jarani...? :a049: :a049: :a049: Bez vas - k'o riba bez vode i krumpirusa bez soli... :kuler: :kuler:
E pa gospodo... Ja sam bio taaaaako rasrgan obavezama da je to builo za ne vjerovati i morao sam, na zalost, sve ostale stvari koje nemaju veze sa faxom - ostraviti sa strane. Vjerovali ili ne, ovih minulih dana, tjedana, mjeseci... :s25: :s25: :a070: sam doslovce zivio po ''skeđualu'' odnosno doslovce sam si ispisao na kalendar listu obaveza i kad sam sve dane sa obavezama zacrnio - konstatirao sam da sam napravio jednu veeeeeliku mrlju!!! :laugh: :laugh: Ako tko zna sta je ''đombametar'' u vojsci - e onda cu mu reci da mi je ovaj ''faxo-obavezometar'' bio triputa gore isaran nego ''đombametar''. A onaj tko ne zna sta je ''đombametar'' - sjedi! Jedan...Popravni. :osmeh:
Tu i tamo sam ''inkognito'' bacio oko na forum i vidim da se svega zivoga izdogađalo dok me nije bilo - ali je White-ov komentar ''Ubila ga prekrojena (ili samo ''copy'') i lokalno prenesena (ili samo ''paste'') Bologna...'' :a0181: :a0181: :a055: pogodio tocno u srž problema. Doslovce me je smorio fax. :s25: :fijufiju:
U ovih mjesec i nesto napisao sam preko 20 kolokvija, napravio 10-ak seminara, 20-ak programa (''domacih zadaca'')za doma i jos brrrrdo, brdo drugih bezvezarija. Plus je tu posao(vjerovali ili ne - radim po 5.000 -7 .000 Km mjesecno) plus je tu azil za pse i slicno... Da je dan trajao 38 sati - falilo bi mi barem jos 24. :a050: Ako nista drugo - za san. Ovako sam tu i tamo ubio oko na semaforu. :vidbudale: Jos samo da dam 7 ispita i niko sretniji od mene!!! :a080: :a080: :a080:
U biti glavni krivac sto se nisam javljao na forum (i sve ostalo nevezano za fax - da ne mislite da sam samo vas ''otpisao'' :oki: :oki: :a024: ) je ''ludi'' Gavra i njegov famozni roadtrip... :s35: :too: :a0181:
A evo i objasnjenja... Nije Gavra kriv u pravom smislu rijeci, ali kad sam vidio da je osim po onom svom ''komsiluku'' odnosno Rumunjskoj, Bugarskoj i slicno lutao i po ''mome'' komsiluku i kad sam vidio da je bio u Zuzemberku - e tu sam doslovce zastao i kao da je nesto puklo u meni. Sjede macak u svoja kolica, upali Garmina :osmeh: zavali se u one fotelje od siceva i udri brigu na veselje!!! :a0181: :a0181:
Da se odmah razumijemo, skoro sam zaplakao od neke dragosti, ali i od srece kad sam vidio da je ludi Vlad i nekog drugog gnjavio, a ne samo mene... :a010: :a010: :a010: Uglavnom... To me je nekako trgnulo i dalo mi snage za ''izloaciju'' jer sam sam sebi rekao: ''Necu iz inata i prkosa propustiti koji ispit pa da moram upisati jos jednu godinu - jer tu bi puk'o k'o kokica. :a080: :s25:
I tako sam se odlucio na ''izolaciju'' da i ja uskoro pocnem brljati okolo - ako ludi Gavro moze prevaliti preko 7 gora i 7 dola da dode u Zuzemberk e pa mogu i ja valjda tih bijednih 100-tinjak do Vlada na jedno picence. A i do Sl.Broda, a bome i do Srbije, da ne kazem samo Beograda... :osmeh:
Da ne bude samo suhoparni tekst - pripremio sam vam jednu pricicu kako je frik proslavio 33. rodendan. :vidbudale: :vidbudale: