Evo mene sa neposrednim iskustvom. Doduše, imam kompresor ( svoj lični 200 litre boca, 3kW motor, 550 l/min dobava, platio ga 2000 marki u srećna vremena pre PDV-a i do sada sa njim ofarb'o 20-tak veš mašima i 4 auta uključujući i Rendžu ) i pištolj za varbanje marke "Einhel", a bogami i extra garažu. E sad, đavo mi kriv pa sam zbrzio pripremu što se naravno odrazilo na kvalitet. :a045: Oću reći, nije loše, al' moglo je i bolje. :c062: Ali zato neću to dozvoliti sebi kad budem radio ovog drugog što ga spremam. :a049:
Inače, vadio sam motor i skidao školjku sa šasije i sve rasklopio do naj sitnijih detalja. :siroma: Nije imalo šta da se zaštićuje trakom. Sve sam zaštitio "Body"-em, posle gitovanja sve je pređeno špric-gitom ( 2 kg ) i na kraju običnim auto lakom. Kupio sam 3 kg, ali sam morao da se navlačim pri kraju tako da je moj savet 3,5 kg. E, i tu ima caka. Neke boje imaju bolju, a neke lošiju pokrivnu moć pa ih srazmerno tome treba manje ili više. :a014: U svakom slučaju od viška glava ne boli.
Sve u svemu to me akanje olakšalo za 100-120 evrića. Znao sam da na kvalitet zbog žurbe ne mogu da računam, :s25: ali se i to da ispraviti. Po meni 400 evra je sasvim razumna cena ako sam nećeš da prljaš ruke, ali IME se stiče iskustvom i to mora da se plati... Ipak 1200 evra što neko spomenu, malo li je na ovu skupoću? :s12: Ili se to studentski standard popravio? :naughty: Da ja opet upišem neki fax... :fijufiju:
:mahanje: