Kod nas automobili bolje idu na ljutu rakiju nego na benzin....... :kuler:
A NIS to ti je čudo..... :a122:
Printable View
Kod nas automobili bolje idu na ljutu rakiju nego na benzin....... :kuler:
A NIS to ti je čudo..... :a122:
Ma nemate vi pojma pancevacki benzin je prilagodjen da se sagoreva u smesi sa pancevackim vazduhom.Citat:
doctor kaže:
Tek onda se dobiju maximalne karakteristike a i potrosnja ulja je mnogo manja.
:a084:
Kao što sam najavio Renault Alpine atmosferski motor(i pol),stigao iz ZG prije sat vremena :a034:
http://img215.imageshack.us/img215/9022/dscf0925.jpg
By frma04 at 2010-04-16
Sad Johne imaš konkurenciju,kad sredimo motore idemo na crtu :zloca:
Još nevjerujem da sam dobio ovaj rijedak motor+knjigu koja opisuje u detalj :a0181:
Hvala prijatelju Bernardu iz ZG :a0181: :a0181: :a0181: :a0181:
Da da da to je ta Alpina o kojoj si mi pricao! :a025:
Samo sto je sad Bernard sve delove spakovao u jednu kutiju :naughty:
Sad lagano i kolko obaveze dozvoljavaju,pakuj i smej se :osmeh:
Sve najbolje i da projekat Alpina by frma ispadne bas kako i treba! :a0181:
Vidim ja bice gusto na autoputu sledece godine kad se krene za BG,ko ce pre stici frma ili John :osmeh:
Ček, ček, ček... Jesi ti to kupio DVA motora ili samo imaš dva poklopca/dekle?
Imas li viska radilicu? :osmeh: Cestitam na ulovu, trebati ce puno vremena i strpljenja ali samo polako i temeljito :smile:
Cijena ljudi, cijena.... koliko motora i koliko Eu novčanica....
Vidim ja da bi ovo moglo nalikovati na ovaj klasik (Blues Brothers) iduće okupljanje:
The Blues Brothers - the bluesmobile
Neces valjda iz zelenog da vadis motor i stavljas ono iz supe? :a014: :whistling:
:whistling: posla na sve strane
Ma neće (valjda) nego vidiš da nas samo nabrije/napali pa ga onda nema. Hoće da na sledećem okupljanju kad John stigne sa crnim kočeći sa 150 na sat svi kažu:"a, da, super, ali di je Frma?" A njega nema. Ground control to major Frma: "koliko to motora imaš i u šta ih ugrađuješ?" Bog te pitaj šta je još od karoserija napabbirčio, a da nije prijavio. :fijufiju:
Puno pitanja , a neznam još na sva i odgovore,ali pokušati ću :whistling:
Kao prvo radi se o jednom kompletnom motoru + dijelovi(još jedan dekl,grane klipovi itd)
Cijene nema jer sam to dobio na poklon :kul:(Kupio hrpu novih orginal dijelova za R4 a Alpina gratis)
Zeleni ostaje stock :kuler:
Prvo da se sredi motor već će se naći u kojeg ću ugraditi(plavi GTL ili F6.......)
Sa srecom majstor Frma, :a055: to smo i ocekivali nakon okupljanja. Svaka cast i zelim vam obojici da ih napravite u full-u,pa na crtu! :a034: Au stvar se opasno zakuvava,ko zna di je kraj zabavi? :a024: Samo napred uskoro cemo biti i najbrzi klub kolko se ja razumem u te stvari. :kolce: :a049:
Bravo za motor Frma! Sad sredi jednu od onih tvojih u trkača kola. Šta bi bilo sa F6-icom, a? Pa da padnu na guzu, kad ih kombi od Četvorke prestiže :a080:
Hahahahah znao sam da ce Frik kad tad da me spomene za mobilni i bateriju :)Citat:
frik-ri kaže:
pa dobro bre covece gde si?? Nema te ko gaca u onim filmovima....pokazi se da si ziv....sve ti je oprosteno :)
Frmo :a0181: :a0181: to je to, prava stvar i svaka cast! :a0181: Sad samo polako, moja preporuka je f6, mada je sve tvoj izbor. (F6 ima drugacije vesanje, tj tvrdji je pozadi, a mislim i napred pa bi to upareno sa Alpinom dalo cudo na putu) :uredu:
Bice ovako, John Doe i Frma u klincu, bore se za svaki centimetar na autoputu, sve se usijalo, kad Katras natenane sa Ruzicom prolazi pored vas u Carici i kaze, nece preko 110km/h :a080:
Biće tu svašta do kraja :osmeh: Ima da grme,pogotovo na okupljanju :kolce:
JBT-e moraće da se menja naziv kluba u Renault4Alpine.com....
Na sledećem okupljanju u Srbiji Frmu i Johna će na granici čekati policijski presretači od petsto konja da ih doprate do BGD-a. :naughty:
Ćeš im ti da središ eskort?
:kuler:Citat:
serz kaže:
Neka KV crew će to da sredi . Više konja stane u R-4 nego pod njegovu haubu ..... :a080:Citat:
Neb_Mes_Ur_Mau kaže:
Pa kume, kako da ti kažem, jes da si velik ali sam nekako skeptičan da ti vrediš za dva konja... :fijufiju: :fijufiju: :new: :new: :a084: :a084: :a080: :a080:
Cestitam na kupovini, u zdravlju ogrivo potrosio :too:
E sad jos jedno od mojih pitanja:
Alpina ide iskljucivo na olovni benzin, a u HR ga nema, u BiH ga polako ukidaju, pa me zanima jel ide neka prerada da moze na bezolovni ili ima neki drugi fazon :fijufiju: jer se i meni Alpina mota po glavi, pa mozda vam se i ja pridruzim, ali ako nema benzina ne moze ni da ide..... Et' ja lupio pa me ispravljajte :siroma:
Frma tajantstveni čovjeku Svaka čast :a0181:
Stefan: Ide bezolovno gorivo 98 + olovni aditiv (bar ja tako radim)
Ja inace postavljam glupa pitanja :vidbudale:
Ni jedno pitanje nije dovoljno glupo da se na njega ne odgovori :osmeh:Citat:
stefan r4 kaže:
Zašto je opala proizvodnja kikirikija i pamuka u Džibutiju.....? :dry:Citat:
petak kaže:
Kraljevo, mirni. :a0266: :maul:
Nemoj da mi brljate po Frminij temi, prijaviću vas moderatoru.
Ne znam te još, al'te zavolih baš zbog ovog odgovora :a0181: Svaka čast, Serže :a0181:Citat:
serz kaže:
Izvinjavamo se mnogo se izvinjavamo !!!! :a045: :a045:Citat:
serz kaže:
Ali neke stvari su prosto jače od mene !!
Jedan takav nas je napustio :osmeh:Citat:
stefan r4 kaže:
Deco, nemoj da se igramo :maul: :maul: :maul:
Mene se necete otarasiti tako lako :too: :a055:Citat:
Argonaut1 kaže:
Vidi, nisi ni svestan. Koji deo nije jasan? Imam alarm na mejlovima, mobilnima i kućnom retriveru kad neko prducka u Frminoj temi. Nemo' da ja zavodim red.
Poslednje upozorenje! :maul: :a026: :uredu:
Danas bio dan za rastavljanje jednog donatora za buduće potrebe moje ergele :c062:
http://img140.imageshack.us/img140/9590/24042010109.jpg
By frma04 at 2010-04-24
http://img140.imageshack.us/img140/3038/24042010111.jpg
By frma04 at 2010-04-24
http://img140.imageshack.us/img140/3940/24042010112.jpg
By frma04 at 2010-04-24
Naravno motor je vani,stavljen na paletu i ide u odaje sa ostalim motorima :naughty:
Đoni je glavni skladištar i velika pomoć u rastavljanju :a034:
Bio je to divan dan uz prijatelja i R4 :a0181:
Frma opet na nivou :s35: :s35: :a0181:
Drago mi je da vam je u druzenju i rastavljanju R4 protekao dan!!!
Frma mora da gradi halu jos malo :naughty:
Nije u pitanju hala već podzemni bunker a tamo stane i stane dijelova :a0301:Citat:
doctor kaže:
Ulaz u te prostorije gotovo nemoguće(impossible mission) :a084:
Ma samo da saznamo adresu... :zloca: