Re: Reno 4 polovni delovi
Imam i neke motore:
Imam GTL-ov polumotor bez paprira presao 52000 auto je bio kao nov, steta otisao u delove
Imam dva GTL kompletna '86god mogu da se probaju i jedan '89 koji ne znam kakav je svi su sa papirima cene su od 200-250eur dodjite gledajte, probajte, dovodite majstore
Sad mi stigao jedan slovenac '89 onako solidan imam i motor pise da je presao 168000
Imam i 3 TL koji mogu da se probaju 100-200eur
Citat:
Whitesnake kaže:
15e :a080: pa mi jesmo zaljubljenici u ovaj auto, ali 20e je elektricni za audi, ja sam savrseni levi platio 500din bez pogadjanja, toliko dajem :a052:
Ja juce prodao dva za 25eur, danas levi za 1200din
Kao moderator ti kazem, da smo mi ovde povezani upravo kao klub zbog jeftinijih delova, i ako je jedini motiv tvoj da ovde prodajes delove umesto u oglasima onda cemo preduzeti odgovarajuce mere, kao sto smo vec i radili. Klub nije stvoren da preprodavcima delova olaksa posao tako sto ce ih naci na jednom mestu, a posto je ovo sajt i forum kluba, mi odredjujemo pravila.
Hvala na razumevanju.
OK, necu vise da prodajem delove
Nema ljutnje, ali tako moramo da reagujemo zbog nasih clanova, koji su pristupanjem klubu dobili pravo da budu informisani o relnim cenama novih i polovnih delova, jer nisu svi uvek u prilici da se dovoljno informisu, a nase je da pomognemo ljubiteljima.
Zar ne rece malo omladinac da su retrovizori 1000 din novi/kom?!
Ljudi, gde da nadjem levi far kompletan! Gde god sam trazio niko ga nema... Kao da trazim zlato!
Sinisa da si malo bolje pogledao po forumu video bi da ja prodajem kompletnu svestoslnu grupu...Nov far je oko 600din.... Ako si zainteresovan posalji PP
meni treba rezervoar , ako nije varen . javi mi na mail ako nije prodat
Molim da mi neko javi gde bih mogao da nadjem zadnje levo stop svetlo za reno 4 PIKAP. Zahvaljujem