ja nemam reci kako ce to lose da izgleda :osmeh:...mislim jedno je standard a drugo je ovo...
Printable View
ja nemam reci kako ce to lose da izgleda :osmeh:...mislim jedno je standard a drugo je ovo...
Pa premericu originalne, znam i kod koga, i ima da budu identicne...
Има РЕКОРДОВА радња на углу Балканске и Гаврила Принципа,
има разних гума
pa da bio je onaj Mikijev prijatelj, s plavim na prvom okupljanju, ali iako mozes da premeris i iseces kada ih budes zakacio zar nece znaciti da ce tise iscepati vrlo lako!?...(inace stavljaju se pozadi, ima tacno i rupice predcidjene, negde sam tacno imao i sliku toga...ako nadjem postovacu)...i na kraju ...bice samo obicna guma, bez ikakvog znaka ili neke izbrazdane ivice..., moje licno misljenje da ce izgledati vrlo lose...al ajde da vidimo...Citat:
Whitesnake kaže:
Ma pusti ti mene, snacicu se vec :osmeh:
pusti coveka kad voli....na kraju kad bude video skinuce pre nego sto ce da ga slika :D :a010:
I dalje trazim zavesice iza tockova od TLa :too:
E pa sad ti trazish nesto cega nigde nema i josh bi to za 500 din. :fijufiju: :vidbudale:
Sto se izgleda tice mozesh to iseci na nekoj masini koja sece laserom pa da bude kao da su iz fabrike, samo ne znam ko sve radi sa takvim masinama. Odnesesh coveku gumu i iscrtane dimenzije u .CDR formatu i eto ti to. Posle mozesh da mu udarish i neke munje na nekoj masini za graviranje koja koristi tople nozeve pa da ti napravi sta hocesh na gumi (moze da ti napise i renault4serbia ako hoces a moze i da te nacrta na zavesici) ne znam mozda bi moglo i laserom da se izgravira. Evo ideje pa ti trazi ko radi sa slicnim masinama :mahanje:
Odusao sam odavno od pravljenja jer imam vec jedne, pise renault iz grcke su nabavljene, ali nije to to, hocu samo od TLa :osmeh: kao sto vec napisah, tako da cekam, valjda ce se neko pojaviti :smile:
Ja mislim da je najrealnije ovo sto je sonne napisao ,znači odeš kod tog lika on ti napravi zavesice i ugraviraš svoju facu na njih kako se smeješ onima koje si prestigao ahahahahaha koji HIT :osmeh: :osmeh: :osmeh: :too: