E evo ga, dakle:
Renault 5 Alpine
064/348-1057
Printable View
E evo ga, dakle:
Renault 5 Alpine
064/348-1057
Tako i ja nekako razmisljam samo ne zbog cijene, bilo bi mi zao rasturiti takav auto, ipak je rijedak i Renault :DCitat:
Whitesnake kaže:
John je nasao felge ali da ne ureknem situaciju cu da sutim o detaljima do subote kad bi trebalo da se odradi transakcija :smile: Lokacija je tajna :osmeh:Citat:
NebojsaR4 kaže:
Nude mi na prodaju neki Reno 5 alpina 1.4 79god. Kakav je to auto i koja je realna cena za njega. Da li moze njegov motor u 4.
:mahanje:
moze motor u 4ku,ali bolje neka ostane u 5ci.Cena zavisi u kom je stanju auto.dve verzije tog motora iste kubikaze 1,4 od 90ks i 120ks.
za koliko oara ti nude 5cu i u kakvvom je stanju?
Pa nisam je jos video a nije mi ni rekao cenu. Treba da se cujem sa covekom danas kada on dodje kuci
sve svemu uz nju dobijas i felne(sada bi me najverovatnije isprvili da samo uz Turbo verziju od 120ks idu felne,ali bice na ovoj def)i ako vredi da se sredjuje greota bi bilo takog sportistu rasklopiti...ipak se Alpine ne vidja svaki dan... :osmeh:
Covek ima dva renoa 5, jedan je obicna alpina 1,4 i ona ima alu felne sa tri rupe i u ekstra stanju sa novim prednjim gumama i odlicnim zadnjim gumama, motor joj je extra i kaze da je presao do 100000. Cena ove je 850e registrovana. Druga alpina je ona TURBO i ona nije registrovana ali je isto odlicna i u voznom stanju samo sto je udarena napred ( prednje levo krilo i branik ) koliko sam zakljucio nije puno a i on tako kaze . Ona takodje ima alu felne (neke rupicaste) sedista su joj uradjena u eko kozi crnoj. Njena cena je 600e . NIje stranac vec joj je samo istekla registracija. TAkodje ova alpina turbo je presla nesto manje od 100000
Iskreno, koliko sam ja slusao i citao o tim motorima, ovaj s turbom ne izdrzav a bas mnogo ,ali u svakom slucaju, za bilo koji da se odlucis...posle toliko godina valjalo bi uraditi jednu lepu popravku i pregled svega.
Ako su obe u dobrom stanju ko sto kazes, izbor je samo tvoj...samo izaberi sta ti vise finansijski odgovara...Mada, prvozaj oba , vidi kako ti leze,pa odluci...
Ja da imam kesha uzeo bi ovaj Turbo radje pa bi ga krpio malo po malo:)...
U svakom slucaju obavestavaj nas:)...
Ma problem je sto nisam bas sa finansijama dobro jer treba kombi da uzmem pa sve pare treba da stedim , ali najradje bi uzeo onaj turbo pa bi ga ubacio u 4 , obadva imaju menjac sa 5 brzina. mozda bi on spustio malo ali opet treba da iskesiram najmanje 500e. Ali neka ovo odstoji pa ce mo da vidimo koliko ce da spusti cenu. Koliko su kubika ovo turbo motori, i koliko to trosi