dobrodosao!!! :mahanje:
Printable View
dobrodosao!!! :mahanje:
i meni rade samo tri ali sam nasao novu sajbu za 110 maraka(55 eura) malo cu se stisnuti u kupit,isplati se da vidim ide li mi neko sa ledja :osmeh:Citat:
Whitesnake kaže:
btw. u Sarajevu ima jos par strasno atraktivnih modela R4 strasno ocuvanih i restauriranih kad ih sretnem uslikat cu pa postaviti :smile:
Imam neku zadnju šajbu od TL-a kod drugara al ne znam jel to radi.Ima to da stavim,znači mnogo!
Dobro nam dosao! Cekamo slike! :new:
Pozdrav :mahanje:
Ma moze i polovna, stavis je horizontalno poprsces vodom i ukacis na akumulator... Tako sam ja probao jednu i utvrdio da rade 4 zice :osmeh: al necu da je stavljam :smile:
Dobro nam dosao...al si ga nagazio...yo! :s35: :too: :a034: :a025: bro!
Vozdra i dobrodošao! :mahanje:
Malo je :a0266:, ali vidim da kukate o grejačima zadnjeg stakla. Ima jedan elektroprovodljivi lak kojim mogu da se zakrpe žice u prekidu, a pošto sam sam to radio mogu da postavim temu u "tehničkim".
Postavljaj, izvinjavam se za :a0266:
sutra postavljam slike izvinite sto to vec nisam uradio,ali imao sam nevjerovatnih problema ovih dana,jer mi je jedna osoba izbusila gume na malom divu tako da sam bio u velikoj frci oko pronalaska i kupovanja novih.Citat:
Whitesnake kaže:
btw.Da li se u Srbiji danas mogu lako kupiti gume za R4 jer kod nas u Sarajevu vec se treba obici par radnji da bih kupio 4 zimske gume.
Pozdrav svima i obecavam slike sutra :smile:
Evo ja u Tesnju ili Doboju kupim bez problema Savine gume :smile: