hvala DOKTOR-u na informaciji a i ostalim clanovima na dobrodoslici. Nadam se da cemo se na nekom od narednih okupljanja i upoznati !pozzz svima!
Printable View
hvala DOKTOR-u na informaciji a i ostalim clanovima na dobrodoslici. Nadam se da cemo se na nekom od narednih okupljanja i upoznati !pozzz svima!
Ooo pozdrav komšija :D Koji si deo grada? Ako ti šta zatreba tj neki deo sa auta možemo krenuti od te tačke tj odvedem te na par mesta gde ćeš sigurno naći šta ti treba. :kuler:
@frik
U tihoj noci po mrklom mraku u Gočkoj šumi kuva se pasulj,pre toga gulaš,znam i ja nesto,a ne samo frik i Aca!
A plavi je na straži!Prilog 641
Ma ja obozavam kuhati na tom ''Nečurel Končar'' šporetu, samo ta ''besplatna drvena struja'' kad počne klat' po očimaaaaaAAA,eeeee.. Luuud sam... :laugh: :laugh: :laugh: A nista... Jedan dvoboj ne gine... Da bude interesantnije, predlazem da se rukav ruke s kojom se mjesa kotlić zaveže za pertlu cipele na suprotnom stopalu, te se formira ekipa od po tri ''izazivaca'' koji rade slijedece:
- izazivač dodaje naizmjence loptu, frizbi i igra badminton sa protivničkim kuharom. Kuhar ne smije ispustiti ni frizbi, ni ne dodati loptu nazad ni dopustiti da loptica badmintona padne na tlo. za svaki od navedenih prekrsaja - igrac dobije po jedan penal.
- izazivač ima pravo ložiti bilo šta što bi moglo možda dekoncentrirati protivničkog kuhara, poput željezničkih pragova, praznih sprej doza ili pak bacati u vatru masne krpe iz garaze natopljene nitrorazrjedivacem
- izazivac izvodi penale. Svaki penal je u biti zamjena postojeće namirnice sa nekom, svojom po izboru. Tako recimo luk mozes mijenjati sa slanim ribama... Sol sa šećerom... Vegetu sa cedevitom... Papar sa vodom odkrastavaca... Mrkvu sa lubenicom... Crvenu papriku sa mljevenom Bambi Plazmom ... Itd...
Pobjednička ekipa je ona koja ima manje članova na ispumpavanju želudca. :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35: :s35:
Gorivoje... Drago mi je za prednji vezni lim. Daj nam samo šibni cijenu, ako nije problem da i mi znamo.. Ono, da budemo ''upgrade'' sa cijenama odnosno kako bi se to reklo ''in-time sukladni''. :oki:
Meni treba takodje...bad news.... Proverio sam juce i nemaju vise.. bila oko 2,600 RSD (nesto manje od 25 hevara) jako dobra cena... ima dalje, u jednom drugom "limary shop"-u, ali po ceni 3800 RSD, ili ti 35 evrposkih novaca..
ima na jednom mestu i za 75 evropskih...
...istina je tamo negde...
To je ta cena za prednji vezni, ali hebi ga nema ga vise :( . Cena od 3800 je malo mnogo ali treba proveriti kakvog je kvaliteteta lim tj. kolika je debljina lima mozda je za te pare kvalitet OK. Inace juce sam doterao auto od cika DR -a imao je operaciju srca i .... preziveo ! jupiiiiiiiii . Menjao sam mu karburator sad ide kao zmaj! videcu kolika mu je potrosnja , pa ako je sve OK preporucicu vam majstora (tj cika DR-a). pozzz!