Djordje? Na :party: .
Ajde, Ilke! Pocni iznova!!! :a025:
(FAMILIJI!)
Printable View
Djordje? Na :party: .
Ajde, Ilke! Pocni iznova!!! :a025:
(FAMILIJI!)
Pozzz Drugari izvinite kada sam pisao sredjivao sam nesto oko Sajta pa nisam bas pratio sta sam napisao evo ovako imam Rendzera TL-a 850 78 god sacuvan je reno slucajno sam cuo u mojoj okolini da ima na prodaju otisao pogledao i posle nekoliko godine razmisljanja kupio ga tj prosle godine . Kada sam ga kupio nije mogao upaliti izbacivao je gorivo iz KARBURATORA neznam zasto ali sam pre njega radio isto jednog TL-A posto sam mehanicar i shvatio sam da je njima problem Kompresija,ventili veliki PROBLEM izgube kompresiju malo se ventili rasteluju i eto nece da pali . Ja imam isti takav problem medjutim trazim neki jeftini motor za TL-A ili ako nista drugo dajem RENOA za MOTOR :osmeh:MOTOR :osmeh: ako neko ima neku ponudu neka se javi na e-mail Ivan.Gigabity@hotmail.com Zamena samo za motor ili KES 150e nije REGISTROVAN ,i skinuo sam GLAVU ima sve samo sam je SKINUO zbog slajfovanja VENITILA Pozzzz :smile: :smile: :smile:
Aaaa, pa ja nisam bio shvatio. Evo ja bih uzeo tu glavu što si skinuo, ako je dobra i nudim haubu, malo prešla i sasvim malo udarena od napred i odozgo. Ali ima masku i znakić Samo nema farove i migavce, a inače kao nova. Bela sa dve crvene Gordini linije.
Posto se KV CREW bavi prasicima i ostalim,ima da ti ponudimo ubojicu u protivrednosti tvog auta,dolazi zima treba misliti na slaninu,cvarke,suvo meso...
A moze i APN4,pojele svinje malo farbu al ide ko mecava i brze od 125cm3! :smile:
Neko o klin a neko o plocu sada mi tek nista nije jasno.
Znaci nije rotor nego motor od 125 evra pa navise, zato sto su onom starom rastelovani ventili pa mora da se menja.
Prosli put mi mehanicar nastelovao ventile i nisam morao da menjam motor.
Ima na ovom forumu dosta onih koji mogu da ti nasteluju ventile pa ne moras da menjas motor.
Raspitaj se sigurno ce neko hteti da ti pomogne ili objasni kako se steluju ventili :)
Drugar nije od 125 evra vec sam napisao 125 ccm
Posto za R4 nema motora sa tako malom kubikazom pretpostavljam da si mislio na motocikl sa zapreminom od preko 125 cm3?
Naravno zamena za MOTOCIKL od 125 ccm pa na gore ako neko ima neku ponudu neka javi na 0612899042 ili e-mail Ivan.Gigabity@hotmail.com
Čekaj, znači ti si sa motocikla skinuo glavu i pokušavaš da je upasuješ na motor od tl-a? :a014: Ili ja nisam shvatio?
A šta onda prodaješ, karoseriju od motocikla? Meni ništa nije jasno :s25:
SERZ CITAJ PAZLJIVO PRODAJEM RENO SA SKINUTOM GLAVOM ZNACI AUTO JE U RASTURENOM STANJU SKINUTA JE GLAVA OD AUTA ZNACI AUTO U RASTURENOM STANJU MENJAM ZA MOTOCIKLK OD 125 KUBIKA JELI JE SADA JASNO :a058: :a058: :a058: