Re: Утисци са Меморијалног окупљања " Чика Раша " 10,04,2010
Razumem da je Nebmes... oduševljen, ali fotografije idu u galeriju, ovde
http://forum.renault4serbia.com/inde...gallery;cat=22
Dakle nemojte stavljati fotografije ovde osim ako su apsolutno neophodne za ilustraciju PRIČE sa okupljanja koji mi koji nismo bili očekujemo. I ako baš moraju slike gledajte da bude manje od 34 komada.
A sad da čujemo utiske i jeste li svi dobro stigli kućama?
Ekipa iz Kraljeva je stigla jurtos u 4 :new: :a055: :a055:
Ljudi,hvala vam svima za jučerašnji dan,bilo je zaista predivno.
Sve je bilo odlično,druženje,organizacija......ma sve :a034:
Re: Утисци са Меморијално окупљања " Чика Раша " 10,04,2010
Citat:
Gavrilo kaže:
Citat:
Sloba R18TLS kaže:
Evo malopre stigao kuci, sve bilo OK.
Okupljanje je bilo :too: :too: :too: :too: ja bi sutra o5 :c062: :c062: :c062:
Jos jednom veliki pozdrav svima, do skorog vidjenja :mahanje: :a055:
Jesi upalio farove kad si krenuo nazad? :zloca:
Bilo je odlicno danas.... :a025: :a0181:
Jesam jesam, ma sad ih vise ni ne gasim, jeftinije mi je kupiti nov akumulator nego kaznu da platim :fijufiju:
Sva sreca pa je onaj lik juce bio dobar :s35:
Moje prvo okupljanje, :a049:,te da iznesem utiske i emocije kojih je zaista mnogo. Ovo je bilo fenomenalno druzenje i posto dosad nisam imao prilike da upoznam ekipu :siroma: {osim Save sasvim slucajno u prolazu} moje odusevljenje je tesko opisati recima,bez preterivanja! :a080: Otprilike sam vas sve tako i zamisljao dok smo se dopisivali na forumu,ali vi ste ljudi jos bolji i svako na svoj nacin zanimljiviji u prirodi {na Adi},mala doskocica. Svaka vam cast najpre za organizaciju i za okupljanje ovakve pozitivne energije na jednom mestu. :too: :s35: Svako od vas na svoj nacin daje pecat ovom druzenju,a posebno postovanje zasluzuju ljudi iz unutrasnjosti i tek nasi drugari iz susednih nam drzava,veliki entuzijasti i zaljubljenici u R-4! :a0181: :a025: Katras sa svojom boljom 3/4 je faca jos ludji i pozitivniji nego na tastaturi,Dzoni alpina pravi momak za taj auto,Frma momak i po,kao i severna brigada Atilla i DR Solex. Kraljevacki gang je posebna prica svaka vam cast prava ekipa,Vojvodjani takodje,Renovr,Bela Crkva svi za RESPEKT. Takodje i ovdasnja ekipa u sastavu BibaZoki,CD poseban pozdrav i hvala na aparaturi,Joca,Argonaut,Milan,Talijan pa Gavra specijalan pozdrav i svi ostali nek nezamere oni koje nisam spomenuo svima veliki pozdrav. :a055: :kolce: O prvoj postavi sam vec ranije pisao oni su i "krivci" za sve ovo Marko,Sava,Pasha,Mirko,Vule njima veliko priznanje za celokupan rad sveskupa dosad tu nebih trosio puno reci.I na kraju moram da izrazim veliko zaljenje sto nisam upoznao Frika i Serza :a045: ali se nadam da ce biti jos prilika pa da se slika kompletira. Svima vama veliki pozdrav i hvala za jedno prelepo poznanstvo i druzenje! :mahanje: :a034: Do nekog narednog vidjanja :too: :a055: :kolce: :hocemojos:
Evo da se i ja javim da sam se probudio, i oduševljen sam skupom jer je svaki skup za sebe spektakularan. Šteta što ih nema više i bilo bi lepo da na nekom od sledećih okupljanja dođe i kompletna ekipa iz CRO i SLO, da vidimo njihove adždaje i da se upoznamo uz par gajbi piva :a055:
Ostajte mi zdravo i sve najbolje. :hocemojos:
Citat:
Deki kaže:
Moje prvo okupljanje, :a049:,te da iznesem utiske i emocije kojih je zaista mnogo. Ovo je bilo fenomenalno druzenje i posto dosad nisam imao prilike da upoznam ekipu :siroma: {osim Save sasvim slucajno u prolazu} moje odusevljenje je tesko opisati recima,bez preterivanja! :a080: Otprilike sam vas sve tako i zamisljao dok smo se dopisivali na forumu,ali vi ste ljudi jos bolji i svako na svoj nacin zanimljiviji u prirodi {na Adi},mala doskocica. Svaka vam cast najpre za organizaciju i za okupljanje ovakve pozitivne energije na jednom mestu. :too: :s35: Svako od vas na svoj nacin daje pecat ovom druzenju,a posebno postovanje zasluzuju ljudi iz unutrasnjosti i tek nasi drugari iz susednih nam drzava,veliki entuzijasti i zaljubljenici u R-4! :a0181: :a025: Katras sa svojom boljom 3/4 je faca jos ludji i pozitivniji nego na tastaturi,Dzoni alpina pravi momak za taj auto,Frma momak i po,kao i severna brigada Atilla i DR Solex. Kraljevacki gang je posebna prica svaka vam cast prava ekipa,Vojvodjani takodje,Renovr,Bela Crkva svi za RESPEKT. Takodje i ovdasnja ekipa u sastavu BibaZoki,CD poseban pozdrav i hvala na aparaturi,Joca,Argonaut,Milan,Talijan pa Gavra specijalan pozdrav i svi ostali nek nezamere oni koje nisam spomenuo svima veliki pozdrav. :a055: :kolce: O prvoj postavi sam vec ranije pisao oni su i "krivci" za sve ovo Marko,Sava,Pasha,Mirko,Vule njima veliko priznanje za celokupan rad sveskupa dosad tu nebih trosio puno reci.I na kraju moram da izrazim veliko zaljenje sto nisam upoznao Frika i Serza :a045: ali se nadam da ce biti jos prilika pa da se slika kompletira. Svima vama veliki pozdrav i hvala za jedno prelepo poznanstvo i druzenje! :mahanje: :a034: Do nekog narednog vidjanja :too: :a055: :kolce: :hocemojos:
Potpisujem, rekao si sve baš kako treba....
Nadam se da će na nekom od sledećih okupljanja KV Crew bi ti u brojnijem/kompletnijem sastavu....
Žao mi je što nisam bio na okupljanju iako sam se prijavio. Moja supruga je polomila zglob leve ruke-pola je na stepeništu u našoj zgradi, morao sam da je vodim na ortopediju gde su konstatovali pet preloma u zglobu ruke i naravno stavili su joj gips koji će da nosi najmanje pet nedelja :a045:.Puno mi je drago da ste se lepo proveli, i nadam se da se vidimo na sledećem okupljanju za neki izlet. :a055: :kolce:
Prijatelji!
Do segedina smo stigli, sad jurimo na glasanje.
Utisci kasnije...
:too: :too: :too:
:a055:
Pozdrav
R2D2 TIM
Odbor za ispraćaj u sastavu: Paša, Sava, Đole, Joca+Đurđa+Steva, Biba i Zoki posle posete Muzeju Oldtajmera, i pratnje četvorkama do ELP benz. pumpe, oprostili se privremeno od drugara iz HR, SLO i BiH. Na rastanku je bila i poneka suzica jer... bilo je nekih koji su malo više osetljivi... :a045: Drugarima želimo prijatan "let" Rendžosima do svojih kuća... :kolce:
Ekipu iz Mađarske takođe toplo pozdravljamo. :a055: I oni su "luda ekipa" kao što Rendžeri i treba da budu... :s35: :s35
Ovo okupljanje bilo je zaista super. Poseban pozdrav drugarima iz unutrašnjosti. Vranjancima i njihovoj princezici (hrabro je uputiti se na dalek put, još sa malom bebicom), Kraljevčanima isto, jer i oni stigoše iz daleka.
Vojvođani, na čelu sa KIĆOM, su nas, po običaju, obradovali jer ih je bilo puno, a "maloj četvoročlanoj ekipi" iz Bele Crkve još jedan pozdrav uz želju da tati bude dobro... :uredu: :oki:
Nisam sve spomenuo, znam, ali mnogo nas je bilo... :a049:
Ko će sve popamtiti :fijufiju: :fijufiju:
Ja cu biti kratak :siroma: ....hvala ljudi sto ste dosli u tolikom broju,bez ekipe to ne bi bilo to :s35: :s35: :s35: :s35: :s35:
HLAVA JOS JEDNOM NA SVEMU :new: