:osmeh: :osmeh: :a025: :a025:
CD. :mahanje:
Printable View
:osmeh: :osmeh: :a025: :a025:
Važno je da sada ide dobro,nadajmo se da ide i dugo. :a080:
Cim ti je poceo vlaziti svecice, odma si mogao zakljuciti da su karike...
Mozda bi mogao da nabavis one lance za prozore u boji renola.Da ne strce. :zloca:
Vidi ga ovaj. Pa to ti je bre dodatna oprema za Beograd :lazy:. To ovdi ne treba. :vidiga:Citat:
Gavrilo kaže:
Pa sada da budu samo ukras..Pripazio bih ja da sam na tvom mestu... :zloca:
Part II
Daklem epopeja:
Neposredno posle sređivanja motora kod majstora Miće rešim da zapalim Rešoom do Slavonije (kako ovo blentavo zvuči) i spremam se i na rođendan krećem po majku kad ono: :d018: :a122: :s25: :maul: :maul: :maul:
http://forum.renault4serbia.com/inde....html#msg49155
Hoću, neću, hoću, neću... ma idem – poravnam vrata i piči. Samo zbog gužve na grani SRB-HR ne stigoh na okupljanje u Slavonskom Brodu :a045:. Temperatura na prelazu preko 40, a na asfaltu Bog te pitaj koliko. Namerno sam sedeo i jedno pola sata terao prva, pet metara, ler, 3 minuta, pa opet prva... i nije se pregrejao motor. Onda sam na čuđenje ostalih vozača vezao majicu na glavu i gurao auto. Čik gurajte vi vaše grdosije od tonu i kusur. :vidiga:
Posle toga sam bio kod majstor Drage na dijagnostici torzija, šapa i ostalog jer sam se nešto zabrinuo da mi se auto naginje nakon puta u Slavoniju pa mi je pro bono popravio predmetna vrata i hvala mu na tome. A o torzijama i ostalom je bio komentar: "Ajde nešto popij da nisi baš džaba dolazio." :a055: Sok, sok. :a024:
U septembru 2009. mi procurio hladnjak. Opet probaj aditive – taj drek nije ni za krivi... da ne lajem. Elem, oteram kod majstora (saznajem usput da radi za neki BMW servis koji mu samo donese hladnjak, on okrpi i dobar je 3000 dindži) i on kaže biće sređeno. Naravno i pored 30 godina iskustva još uvek ne zna da o(d)zrači Četvorku :s25:. Stani, sredi sam... piči dalje.
Oktobar: promena desne poluosovine. Zahvaljujući majstor Dragi iz Omoljice koji je donirao poluosovinu i Klubu koji ju je ničim izazvan dodelio meni na aprilskom okupljanju imao sam istu pa je i to sređeno.
A, da, umalo zaboravih: hvala i gos'n Čokanju što mi je montirao elektronsko paljenje sopstvene (njegove) izrade na aprilskom okupljanju :a025:. Radi lepo, ali nisam osetio neku drastičnu razliku. Kaže gos'n Dule: "Videćeš po 'ladnom." E danas sam ga se setio (gos'n Duleta). Izašao ja napolje i krenem da očistom makinu od snega. Komšinica sa jednim autom domaće proizvodnje na J očistila vrata i pokušava da ga upali. On vergla k'o da mu je zadnje i nakon 3-4 pokušaja i minut kasnije upali jadan nekako. Za to vreme ja sam očistio vozačka vrata, ušao, startovao motor iz prve i izašao da čistim dalje. Bilo mi žao komšinice. :a048:
Inače zahvaljujući ovoj zimurini, ledu i snegu i prebukiranim beogradskim parkinzima neko mi je ostavio mali memento u vidu ulubljenog levog zadnjeg krila i povijenog zadnjeg branika, ali ništa strašno. Će budu sređeno.
Pre neki dan stavljene su nove sijalice Osram H4 i sad je belo ponovo belo. Inače na levom faru mi je pukla plastična polugica za podešavanje farova, a isti nisu baš najsrećnije naštelovani. Kako ono beše, onim šrafovima iznad i ispod fara se podešava ugao?
Poklon si dobio kao simbolican znak paznje jer si kompletno smislio i istampao testove :a0181:
Gornji sraf bi trebalo da podesava gore dole, donji levo desno... Ima negde pisao sam, uvek se pogubim... :s25:
Serz hvala za pohvale :a025: Nebih ja to ni pravio da nije VAS :a025:
Lepo je od tebe sto si izneo svoje iskreno iskustvo :uredu: to nam treba :uredu:
Zao mi je brenika al bice to OK. :smile:
Ja sam nazalost imao veci peh :a026: pukla mi je desna sapa-krak kod glavcine :a045: Promenuli po najvecoj zimi celu torziju :uredu: rezultat katastrofa :a045: niti je u pravci,niti u vertikali :a045: :a045: OCAJAN sam :a045: :a045: :a045:
Polako čika Dule, kad malko otopli ondak natenane. :a055: