Mr. President welcome :a055: i nabavite jednu 4ku sa britanskim pedigreom :naughty:
Printable View
Mr. President welcome :a055: i nabavite jednu 4ku sa britanskim pedigreom :naughty:
Dobrodosao minijevac :a055:,lepo je cuti i iskustva sa drugih foruma,,pogotovo bliskih nam makar po starosti vozila. Ideja o zajednickom okupljanju je sjajna,kakva bi to samo parada bila,dva kultna modela automobila koji su obelezili jednu epohu,svaki na svoj nacin naravno. :a049: Veliki pozdrav svim minijevcima. :too:
Hej minimoris....nisam ga imao, ali ima stila. Baš kao i R4 (ali on ima više stila :zloca: )
Pozdrav iz mađarske :mahanje:
Dobrodošao kod nas :a055: . A Sonne, pogledaj malo u topic o Carici. R4 IMA status oldtajmera, ne samo moja Carica, ima njih... :a034: i svako ko ima Četvorku staru 30 godina može u svakom klubu, koji je član FIVA dobiti taj status :too:
Mogu vam reci da se nisam nadao ovakvoj dobrodoslici jer nisam vlasnik R4 :smile:
u svakom slucaju Mini Klub Srbije je uvek raspolozen za svaki vid druzenja,razmene iskustava i saradnju a pogotovo za voznju sa old timer brothers!!!.
Video sam kritiku na pisanje imena mog auta ali ja se opet drzim one stare poslovice "citaj kako pise i pisi kako citas"(hehehehehehee)
Trenutno smo u nekoj pocetnoj fazi organizacije nove Balkanske Minijade 2010
naravno problema ima na sve strane
a najvise ekonomske :siroma:
medjutim nasa ljubav prema nasim ljubimcima nece nas zustaviti :naughty:
:osmeh: Cao !!!
dobrodosao i ja obozavam pored rendzera minike :osmeh: