Re: Delovi za Tl-a, menjac, anlaser i jos dosta....
@ nemawa: sinoc sam nasao neke kljuceve koji su bili zajedno sa onim od mog renoa, i bas sam se ponadao da je to to,kad ono nista. ne odgovara. jbg. ej vidi ako hoces ova vrata,na ponudi su jos za vikend. posle cu da vidim sta cu s tim.
zauzimaju mi mesto i smetaju mi.
ako nekoga zanimaju, nek ponudi neku cenu jer ce ovo u svakom slucaju otici za koji dan...
Ajd.... da uzmem karburator... Ako ti sta znaci. To nemoze da skodi. A uzeo bih sve kad bi imao kontakt bravu i cilindre sa kljucem. Ovako....
Jel imas sve prozore na svim vratima i one rucke na prozorima? Tapacirunge na vratima?
Fali prozor na vozacevim vratima, ostali su svi tu. imam i one trouglaste prozorcice pozadi.
A one rucke...na suvozacevim ima, pozadi ima ali jedan je cini mi se nesto modifikovan.Tapacirunge ima. samo mi napravi listu sta ces sve da uzmes.
pozdrav...
Uzecu samo karburator. Ostalo mi nepase ako nije komplet. imas PP
Imam i mali hladnjak. onaj ispod table, za grejanje
Ko nesto kupi poklanjam mu onu plasticnu tablu iza sedista.
Moze zamena za diskove i plocice od GTL-a. Pa ako nekome treba nesto od ovoga sto imam...
Imam i dva odlicna branika, prednji i zadnji(niklovani)po 20e
Evo su branici. I cena 30e oba.
Nasao sam i anlaser.Ako nekom treba nek se javi dogovoricemo se oko cene. Isto vazi i za sve ostalo sto imam u ponudi.