cini mi se nekao stabilniji sa 155.mogu vise da se ljuljam u njemu :osmeh: :osmeh: :osmeh:
Printable View
cini mi se nekao stabilniji sa 155.mogu vise da se ljuljam u njemu :osmeh: :osmeh: :osmeh:
Tigar 621, 165/65 oko 3.000 dinara, Sjajne gume za te pare. Dve male zamerke - hoće zadnji deo da malo zanese u krivinama, ako ideš brže i ako natovariš previše, hoće pozadi malo da češe. Inače sve pohvale, auto izgleda bolje, potrošnja se nije povećala, performanse takođe.
Ja imam rotex 145/80.čini mi se da su malo bolje i sporije troše od tg621.kako god ja moram da ih menjam nakon 15-20.000km ....
Meni su se Sava Eskimo S2 odlicno pokazale (na drugim kolima). Ako skupim pare uzimam te i za cetvorku (145 naravno).
Jel postoje 135 takve? i okvirno cena neka za te koj znas :smile:
Postoje i 135. U beogumi su i 135 i 145 oko 3100, a verovatno moze da se nadje i jeftinije.
Lično, pre bih stavio Vinteru nego Savu. Al to je moje mišljenje. Možda grešim.
Ja imam na autu 4 Sava Eskimo S2, ovo im je druga zima i ponasaju se jako dobro :a025: Imam i 4 ljetne Sava Effecta vozenje samo jedno ljeto jer sam kupio Alpine felge, takodjer jako dobra guma, puno bolja od nekakvih Viking koje trenutno imam na Alpine felgama.
Na ženinoj Fiesti su Savine zimske gume. Nisam baš nešto oduševljen sa njima.
moje iskustvo sa gumama je da za malo vise para treba kupiti gume od ozbiljnijih firmi nego sto su sava i tigar.
npr savine su izdrzljivije na rupama ali slabije drze i na suvom i na vlaznom od tigrovih,ali tigrove posle dve-tri rupe dobiju jaje i tu je kraj.
ovo je najlakse uociti kada se posle navedenih firmi stave prave gume,razlika drasticna :mahanje: