Vidi-vidi, nije gotova sezona :naughty: Ja mog rendju konzervirao i spakovao cekam 1-april 2010g. :osmeh:
CD. :mahanje:
Printable View
Vidi-vidi, nije gotova sezona :naughty: Ja mog rendju konzervirao i spakovao cekam 1-april 2010g. :osmeh:
A ja juce bio u Omoljici.Nije lose tamo,fino je,sigurno ce biti super provod!
Eto i mene u nedelju. :a055:
Bas mi odgovara sto je blizu.
Steta sto nije riblja corba na meniju svi je hvale.
Jel za decu ima popust?
Nista mi nije rekao za decu, ali verovatno je u pola cene :a025: provericu :too:
Auuuuu :a026: Lose ste uboli datum :a024: Jako neizvestan dolazak :a045: Ako se kolega smiluje da me menja ??? ako ne onda corak :a0301: Ako sta saznam odma javim :uredu:
A što to ti ne možeš da dođeš???? I na kojim vestima su to najavljeni veliki neredi??? Na onima koje ti pratiš, verovatno...Citat:
nemawa kaže:
Ljubitelje Reno-4 se NE TIČE ništa drugo osim R-4 a naročito ne na ovom forumu i nemaju razloga da BEŽE ni od koga... :a024:
Nazalost ja necu moci biti na okupljanju, u Beogradu sam u subotu ali zbog polozaja zvijezdi :fijufiju: moram nazad preko granice u terminu subota 19 do nedjelja 7 :vidbudale: Zato se nadam da cu u aprilu doci sa malo drugacijom cetvorkom :smile:
E ja dolazim pa makar i sekire padale! :laugh:
Dule more ne filozofiraj puno - mnogo, nego se dovlacite ovamo, jel JASNO?Citat:
cokanj kaže:
:a025:
Najverojatnije dolazim samo Mare daj reci vreme kad se okupljamo posto se gejovi skupljaju valjda od 11 ,a tada pocinje i kontra parada kod filozofskog .A i kuda ce mo da prodjemo posto kontam da ce ceo grad biti blokiran?