Re: Окупљање 02.08.09 Ваљево
Nadam se da ce te mi oprostiti ovaj :a0266: ali... Moram pitati... :osmeh:
Je li jos uvijek ona fora da je cesta sa jedne strane Debelog brda u odlicnom stanju, a da je druga u totalnom kaosu?!?! Ono... Krpa na zakrpi izmedu rupa i neravnina?!?! To mi je ostalo u sjecanju dok smo isli u vikendicu od strica u Bajinu Bastu. :smile: Kao neka ''svada'' oko opcina koje drze jednu i drugu stranu odrzavanja cesta. Kao jedna bogata, druga bas i ne. :smile:
Evo... Nadam se da se ne ljutite... :c062: Morao sam to pitati prije nego vam svima pozelim dobar i ludi provod. :a049:
Nazalost je ne mogu nikako. :a045: :a045: Bilo je govora o odlasku u Beograd krajem sedmog mjeseca, a kako sad stvari stoje bit ce dobro ako uhvatim produzeni vikend na kraju osmog mjeseca prije nego sto mi fax pocne.
Znaci... Zelim Vam svima ugodno druzenje, pune trbuscice i naravno puno smijeha, loptanja, frizbija i badmintona. :a055: :a055: :a055:
Mi, ja, i Renault 4 dolazimo :a034:
Hoce biti torta da dzabe ne dolazim? :osmeh:
P.S. Ako sve bude ok racunajte na mene i djevojku :smile: Treba li se najaviti na telefon?
Citat:
Joca kaže:
Mi, ja, i Renault 4 dolazimo :a034:
Dobro!! :osmeh: Imas li ti Joco koji minus na okupljanju :a024:
CD. :mahanje:
Boba rekla : "Pa ' ajmo".
Znači dolazimo i mi!
Чек море : БИба,БЕба или БОба одлучите се више :s25:
Мирко, шетај... :a055:
Видећу тебе за неку годину :zloca:
Dodajem Johna i Zoketa na spisak :a080: :a080: :a080:
Citat:
frik-ri kaže:
Nadam se da ce te mi oprostiti ovaj :a0266: ali... Moram pitati... :osmeh:
Je li jos uvijek ona fora da je cesta sa jedne strane Debelog brda u odlicnom stanju, a da je druga u totalnom kaosu?!?! Ono... Krpa na zakrpi izmedu rupa i neravnina?!?! To mi je ostalo u sjecanju dok smo isli u vikendicu od strica u Bajinu Bastu. :smile: Kao neka ''svada'' oko opcina koje drze jednu i drugu stranu odrzavanja cesta. Kao jedna bogata, druga bas i ne. :smile:
Ma pomirili su se. :a055: Rupe su okrpljene, čak i po neka deonica iznova asfaltirana. :a014: Ipak, treba voditi računa jer se s' vremena na vrema odvali po neko klizište, :whistling: naročito u proleće kad se tope snegovi...
Šalu na stranu, put je sada u, može se reći, voznom stanju. :a025: Nije da nema rupa, ali ovo jr Srbija - rupe u budžetu, rupe u zakonu, ozonske rupe... Što da ne bude neka i u asfaltu?! :s25:
Citat:
sawoodean kaže:
Наравно сви су добродошли! :mahanje:
окрени само онај телефон да се договоримо :too:
javio sam se ja, sve u redu, ali neci biti s reno4, ali ipak je Reno - druzimo se :a055: