Samo reci jel to ona Moštanica iz Lipovice ili iz Dubokog.Sto godina špartam tuda ali Jbg nikad ne znam koja je koja.Što se tiče aparata rešena stvar čim budem na toj strani naći ću te nekako i rešeno :too:
Printable View
Samo reci jel to ona Moštanica iz Lipovice ili iz Dubokog.Sto godina špartam tuda ali Jbg nikad ne znam koja je koja.Što se tiče aparata rešena stvar čim budem na toj strani naći ću te nekako i rešeno :too:
Alo, bre. Javni mi na mail gde stanujesh u V.M. :smile:
Crni na zalost nije u pogonu.. Vrlo lepo izgleda moram ti priznati, posto nikako ne volim crnu boju, ali na ovom autu je posebna..Citat:
Whitesnake kaže:
Iz lipovice, to je velika, kod dubokog je mala.. Navrati moja vrata su uvek otvorena ljubiteljima cetvorke..Citat:
MIRKO 5 kaže:
Na putu za lipovicu, malo izvan Velike Mostanice...Citat:
BIBAZOKI kaže:
Pozdrav, milisav!
Jesi negde kod Pere Dopera.A znaš li Raću što ima šlep :smile:
Ako ja budem ovih dana dolazio do dede i kod burazera voleo bih da vidim tih 7 svetskih cuda... One je u onoj ulici gde se ona mucena Lasta penje, mislim da je M.Milenkovica ili tako nekako, tacno pre stare okretnice kod one trafo stanice...
Bio sam pre neki dan u V.M. kod jednog lika da vidim jednu "4", stranca. On je na glavnom putu pre centra oko 300-400 met. sa leve strane u broju 6. Neshto mi se nije dopalo kako auto izgleda za tu lovu...I ne znam ni kako se tip zove. Bio je preko oglasa...
Racu znam iz vidjenja..Citat:
MIRKO 5 kaže:
Pozdrav, milisav!
Javi se, ako budem kuci da se vidimo i upoznamo.. Putujem dosta jer radim kao kondukter, pa sam slabo kuci.Citat:
Whitesnake kaže:
Pozdrav, milisav!